Stiri Vulturi

Zwolle a bifat prima victorie în noul sezon de BNXT League

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
08.10.2022

Zwolle a bifat prima victorie în noul sezon de BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a obținut prima victorie din noul sezon de BNXT League în a doua etapă a competiției. Dragoș Diculescu & co. au trecut de Feyenoord, în deplasare, cu scorul de 82-77

Cele două echipe, în special formația gazdă, au fost la un nivel de top pe defensivă în primul sfert, încheiat cu 15-8 pentru Feyenoord. Avansul acestora a crescut și la 12 puncte la un moment dat în sfertul al doilea, iar la pauza mare tabela indica 36-27 în favoarea lor.

Ofensiva lui Zwolle s-a trezit după ieșirea de la cabine și a reușit o a doua jumătate de excepție. Până la finalul sfertului trei, diferența era de o singură posesie (54-52), iar după cele 30 de puncte înscrise de Landstede Hammers în ultimul parția, scorul final a fost 82-77.

Dragoș Diculescu a flirtat cu un double-double și a bifat 13 puncte și 9 recuperări, la care a mai adăugat 3 pase decisive. Baschetbalistul român a transformat 4/12 aruncări din acțiune, 3/6 de la distanță și 2/2 de la linia de libere.

Ryan Davis a fost cel mai bun marcator al lui Zwolle și totodată al partidei. El a bifat 25 de puncte și a fost urmat de trei oameni de la Feyenoord: Trey Diggs, Shavar Reynolds și Stacy Beckton cu 21, 19 și respectiv 15 puncte marcate.

Următorul meci al celor de la Landstede Hammers Zwolle este programat duminică, 16 octombrie, de la ora 15:00. Adversari vor fi cei de la Donar Groningen.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!