Stiri Vulturi

Zwolle a pierdut pentru a patra oară în Elite Gold din BNXT League

Zwolle a pierdut pentru a patra oară în Elite Gold din BNXT League

Landstede Hammers Zwolle a suferit a patra înfrângere în tot atâtea meciuri în Elite Gold din BNXT League, miercuri seara (29.03) cedând pe teren propriu cu 66-77 în fața lui Filou Oostende.

Echipa lui Dragoș Diculescu a reușit să își adjudece primul sfert cu 24 la 19, după care Oostende a întors până la pauză și era 36-39. Campioana Belgiei a cedat un avans de cinci puncte pe parcursul celui de-al treilea sfert, perioadă încheiată cu scor egal (54-54), diferența făcându-se în ultimul sfert, cel pe care Oostende l-a controlat în totalitate și meciul s-a terminat cu 66 la 77.

În cele 25 de minute în care s-a aflat pe parchet din postura de titular, Diculescu a adunat 3 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și a pierdut două posesii, având la final 1/5 la nivel aruncărilor. A fost pentru a doua oară în Elite Gold pe parcursul acestui sezon când românul a putut să marcheze o singură dată din acțiune.

Duje Dukan a fost cel mai eficient jucător de la Zwolle în acest meci (16 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții), iar de la campioana Belgiei a ieșit în evidență Vrenz Bleijenbergh cu 21 de puncte și 8 recuperări.

Zwolle ajunge astfel la 0-4 bilanț în Elite Gold, acolo unde nici Aris Leewarden nu a reușit încă să câștige. Pentru echipa lui Dragoș Diculescu, eșecul cu Oostende a fost al șaselea consecutiv indiferent de competiție în acest an.

Următorul meci pentru Landstede Hammers va avea loc duminică, 2 aprilie, tot pe teren propriu, împotriva lui Limburg United.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!