Stiri Vulturi

Zwolle obține a treia victorie în Elite Gold

Zwolle obține a treia victorie în Elite Gold

Landstede Hammers Zwolle s-a impus duminică, 23 aprilie, pe teren propriu în penultima partidă din Elite Gold – BNXT League cu 97 la 83 în fața lui Spirou Charleroi. Zwolle are acum 3-6 bilanț în această fază a întrecerii.

Echipa lui Dragoș Diculescu a revenit după un început mai modest de meci, în care Spirou a condus cu 0-9 și scorul a devenit egal la 12-12, de acolo doar în două rânduri reușind să conducă oaspeții în timpul rămas din sfertul inaugural și Zwolle avea 22-19. Diferența a crescut spre finalul primei reprize, când ecartul a devenit unul format din două cifre și gazdele s-au dus până la +16, la vestiare intrând cu 47-34.

Repriza secundă a debutat într-o manieră perfectă pentru gazde și ecartul devenea de 24 de puncte (58-34), dar ulterior Spirou Charleroi a început să reducă vizibil din handicap și în primele minute din sfertul patru a venit la 78-74. Zwolle și-a format apoi un avans de două cifre (86-76) și meciul s-a terminat cu 97 la 83, fiind a treia victorie pentru echipa lui Dragoș Diculescu în Elite Gold.

Zwolle a reușit cea mai bună prestație ofensivă pe teren propriu în campionat cu ocazia acestui meci și a egalat numărul de triple marcate într-un meci disputat în Elite Gold (13).

Dragoș Diculescu a intrat de pe bancă în acest meci și a terminat cu 6 puncte, 2 pase decisive, o recuperare și un capac în 15:30 minute, având două greșeli personale. Românul a stat cu 3/6 din acțiune, toate punctele fiind din aruncări de două puncte.

Arnaldo Toro Barea a fost în double-double pentru Landstede Hammers (17 puncte, 10 recuperări), alți cinci jucători având măcar 11 puncte marcate. Jhivvan Jackson a adunat 18 puncte și 6 assist-uri pentru Spirou Charleroi.

Ultimul meci pentru Zwolle în Elite Gold va avea loc pe 28 aprilie, în fieful lui Hubo Limburg United.

*foto: Orange Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!