Stiri Vulturi

Zwolle și Dragoș Diculescu continuă seria înfrângerilor în Elite Gold - BNXT League

Zwolle și Dragoș Diculescu continuă seria înfrângerilor în Elite Gold - BNXT League

Landstede Hammers a cedat cu 61-78 pe teren propriu confruntarea cu Telenet Giants Antwerp din BNXT - Elite Gold, într-un joc disputat duminică (17.04).

Antwerp a condus în permanență pe parcursul sfertului de debut și avea 25-18, Zwolle venind în mai multe rânduri la o posesie în urmă până la pauză, unde s-a intrat cu 38-33 pentru belgieni. Sfertul al treilea a adus doar 10 puncte pentru Landstede Hammers, în această perioadă Telenet Antwerp reușind să pună 27 de puncte pe tabelă și în decisiv s-a intrat cu 65-43 pentru belgieni, care au câștigat în cele din urmă cu 78-61 duelul de pe terenul echipei lui Dragoș Diculescu.

Zwolle coboară la 0-7 în Elite Gold – BNXT League, doar Feyenoord fiind cealaltă formație fără victorie în această fază a competiției. Următorul meci pentru Landstede Hammers o să fie pe 20 aprilie, tot pe teren propriu, cu Filou Oostende.

Dragoș Diculescu a marcat un singur coș din acțiune contra lui Antwerp, românul terminând cu 2 puncte, o pasă decisivă și 7 recuperări în aproape 32 de minute pe parchet din postura de titular, pierzând de două ori posesia.

Diculescu a suferit din acțiune, cu 1/13 în acest meci, singura reușită venind din interiorul arcului de cerc.

Noah Dahlman a avut 19 puncte și 5 recuperări pentru Zwolle, iar Matt Tiby și Jean-Marc Mwema au contribuit cu câte 15 puncte pentru Antwerp.

*foto: landstedehammers.nl

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!