Stiri Acvile

„Acvilele” au mers la vot în cantonamentul din Timișoara

„Acvilele” au mers la vot în cantonamentul din Timișoara

Naționala de baschet feminin a României are parte de un duel cu Danemarca, în cadrul calificărilor pentru Women’s EuroBasket 2021. Astfel, elevele lui Ayhan Avci se află de mai mult timp în cantonament la Timișoara.

Cu toate acestea, „Acvilele” au decis să își facă datoria civică și să nu rateze votul pentru alegerile prezidențiale. Jucătoarele naționalei au mers alături de membrii staff-ului tehnic să își depună votul pentru cursa către Cotroceni, după cum arată și o postare publicată pe contul oficial al FRB:

Partida dintre România și Danemarca din cadrul grupei D a preliminariilor pentru Women’s EuroBasket 2021 se joacă miercuri, pe 14 noiembrie, la Sala Constantin Jude din Timișoara.

*foto: facebook Federație Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!