Stiri Acvile

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul României cu Danemarca din calificările Women's EuroBasket 2021

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul României cu Danemarca din calificările Women's EuroBasket 2021

Federația Română de Baschet a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru meciul de debut al României în calificările la Women's EuroBasket 2021. Tricolorele vor începe campania de calificare la Timișoara, în 14 noiembrie, cu Danemarca. Lotul convocat pentru primele două partide a fost anunțat săptămâna trecută.

Meciul dintre România și Danemarca se dispută joi, 14 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Constantin Jude din Timișoara. Astăzi au fost puse în vânzare biletele, care costă 10 lei și pot fi achiziționate online aici.

„Pe 14 Noiembrie, vrem tribune pline la Timișoara” și „Timișoara, susține România!” sunt mesajele de pe pagina de facebook a naționalei feminine, alături de anunțul că s-au pus în vânzare biletele.

Din lotul de 14 anunțat de federație săptămâna trecută fac parte două jucătoare născute la Timișoara, Annemarie Godri-Părău și Adina Stoiedin, iar noua secundă a naționalei, Miruna Crâsnic, este și ea originară din orașul de pe Bega.

Tricolorele au fost ultima dată la turneul final în 2015, când țara noastră a găzduit două grupe din prima fază. Atunci România a evoluat la Sala Constantin Jude în care revine pentru meciul din 14 noiembrie. Primul adversar al Acvilelor în calificările pentru întrecerea continentală de peste doi ani, Danemarca, nu a mai fost la turneul final din 1974, când a fost pe locul 13. Mai are două participări, în 1954 și 1956, când a fost pe 10 și 13. Anul trecut danezele au câștigat Campionatul European pentru țări mici, după ce au învins în finală Luxemburg.

România și Danemarca sunt repartizate în grupa D a calificărilor la Women's EuroBasket 2021 și alături de acestea mai sunt Cehia și Italia. După meciul cu danezele, pentru elevele lui Ayhan Avci urmează o deplasare în Cehia, pentru jocul din 17 noiembrie. Câștigătoarele celor 9 grupe și cinci cele mai bune locuri 2 se califică la turneul găzduit de Spania și Franța.  

*foto: Federatia Romana de Baschet facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!