Stiri Acvile

Brian Burrell: "Nu ne dăm bătuți, deși traversăm o perioadă dificilă"

Paul Olar

Paul Olar
28.02.2013

Chiar dacă se confruntă cu serioase probleme de efectiv, baschetbaliștii de la CSȘ Giurgiu demonstrează că sunt în continuare o "nucă tare" pe teren propriu, dunărenii pierzând greu cu CSM Oradea în etapa a 24-a. Bihorenii s-au impus cu scorul de 78-80, la capătul unei încleștări electrizante ce a necesitat două reprize de prelungiri.

Brian Burrell, cel mai eficient om al lui Chris Terrell în disputa de miercuri, a analizat pentru Total Baschet al doilea eșec consecutiv al formației sale.

Brian, ce părere ai despre întâlnirea cu orădenii ?

A fost o bătălie crâncenă între două echipe care au luptat cu pasiune și dorință. Acestea au fost ingredientele care au făcut partida atât de atractivă, înfrângerea fiind foarte greu de digerat.

Se simt din plin absențele lui Kevin Sims și Bryson McKenzie...

Într-adevăr, am pierdut doi jucători cheie ai echipei, însă Perry și Marcus au un rol mult mai important, ei având o prestație la înălțime miercuri.

Cum e moralul vostru având în vedere cele întâmplate ?

Nu ne dăm bătuți, deși traversăm o perioadă dificilă. Trebuie să rămânem concentrați, să ne revanșăm pentru eșecurile suferite și să jucăm împreună pentru a reprezenta orașul. Ne așteaptă un joc greu la Pitești, dar vom fi pregătiți.

*Foto: Zoltan Biro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!