Stiri Acvile

Dan Calancea: „Orice antrenor asistent din LNBF ar fi fost capabil să învingă Danemarca"

Dan Calancea: „Orice antrenor asistent din LNBF ar fi fost capabil să învingă Danemarca"

Echipa națională de baschet feminin a României a încheiat grupa D din preliminariile FIBA Women's EuroBasket 2021 pe ultimul loc. Tricolorele au avut un bilanț de 1-5 și au reușit să învingă doar în primul meci, cu Danemarca la Timișoara.

Reprezentativa condusă de Ayhan Avci a pierdut surprinzător meciul retur cu danezele, scor 91-74. După încă o campanie de calificare la Campionatul European ratată, antrenorul celor de la Olimpia CSU Brașov, Dan Calancea, și-a exprimat opinia despre parcursul tricolorelor pe pagina personală de Facebook:

„În 2012, Cehia - România 65-68, campionat european U20, în Cehia!

În 2021 Cehia - România 100-52 în ``bula `` de la Istanbul!

Terminăm pe ultimul loc în grupa câștigată de Cehia.

Danemarca este în fața noastră și reușește să facă prima victorie în ultimii 30 de ani.

Sunt un fanatic susținător al jucătorilor și antrenorilor români.

Am lucrat cu majoritatea componentelor naționalei din această campanie. Au valoare și au demonstrat și ieri acest lucru în jocul cu Italia.

Cred cu tărie că orice antrenor asistent român din LNBF ar fi fost capabil sa conducă România la victorie în jocul cu Danemarca.

Nu vreau sa fiu interpretat greșit, antrenorii străini, probabil, sunt valoroși, dar trebuie sa fie capabili sa genereze o întreagă chimie, între toți actorii implicați într-un campionat european, care sa conducă în final la ATITUDINE din partea jucătoarelor pe teren.

Din păcate mult prea puțină ATITUDINE în această campanie!”

*Foto: Dan Potor

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!