Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Sărbătorim împreună 10 ani de existență! Fii alături de noi și sprijină proiectul Baschet.ro

Baschet .ro

Baschet .ro
21.01.2021

Sărbătorim împreună 10 ani de existență! Fii alături de noi și sprijină proiectul Baschet.ro

Astăzi este o zi specială, atât pentru noi cât și pentru comunitatea de baschet. Împlinim 10 ani de existență, zece ani în care am fost alături de baschetul românesc și l-am sprijinit prin mediatizarea tuturor evenimentelor desfășurate pe teritoriul României, dar și a celor din afara granițelor unde echipele autohtone sau jucătorii români au participat. Au fost zece ani în care am redactat 59.236 de articole în 3650 de zile (adică o medie de 16.3 articole pe zi), zece ani în care din sălile de baschet am încercat să surprindem cele mai mici detalii, să relatăm experiențe, trăiri sau dezamăgiri care ulterior au prins viață prin textele redactate.

După 10 ani de activitate neîntreruptă, ne aflăm într-un moment în care vă solicităm sprijinul financiar pentru a putea continua misiunea noastră de mediatizare a baschetului românesc. Ne puteți sprijini prin intermediul platformei Patreon, la această adresă, și să deveniți patronul nostru. Sumele strânse vor fi folosite pentru dezvoltarea promovării sectorului juvenil, baza baschetului românesc, cât și pentru lărgirea echipei redacționale. 

Am format cinci categorii de Patroni. Prima este a cititorilor fideli care apreciează conținutul nostru și au ales să ne sprijine cu suma de 3 euro lunar. A doua categorie este a jucătorilor profesioniști cărora le-ar face plăcere să vizualizeze mai mult content video, inclusiv cu prestațiile lor, și au ales să ne sprijine cu suma de 5 euro lunar. A 3-a categorie este a președinților de club cărora le-ar face plăcere să citească mai multe informații despre clubul patronat respectiv mai multe materiale despre competiția unde își desfășoară activitatea. A 4-a categorie intitulată "Președinte FRB" nu o recomandăm decăt celui care este în momentul de față președinte al Federației Române de Baschet, dacă apreciează conținutul nostru, ori celor care aspiră la această poziție în viitorul apropiat și ne sprijină cu suma de 15 euro lunar. A 4-a categorie este a celor care doresc "să se legitimeze" în echipa Baschet.ro și să ne sprijine cu suma de 50 de euro lunar. Toți patronii vor participa automat la give-away-ul în care punem la bătaie peste 30 de articole vestimentare.

Credem că e momentul să facem următorul pas și să ne implicăm mai puternic în dezvoltarea baschetului românesc. În ultima perioadă am realizat că nu putem face acest lucru fără sprijinul comunității. Vă asigurăm că bănuții transmiși vor fi investiți sută la sută în baschetul românesc, iar astfel la fiecare patru luni vom oferi un raport pentru a vă face cunoscut cum am cheltuit sumele acordate. 

Povestea continuă, dar de această dată alături de voi!

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    gata
    m-am inscris, sa va fie de bine.
    spor la scris.

    cu 3 ani în urmă (21.01.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Felicitări
    La Mulți Ani! Succes în demersul inițiat.

    cu 3 ani în urmă (21.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!