Stiri Juniori U16 Feminin

Alexandra Ghiță va juca din nou pentru FCC UAV Arad

Alexandra Ghiță va juca din nou pentru FCC UAV Arad

În cursul zilei de marți, 25 iulie, FCC UAV Arad a anunțat revenirea Alexandrei Ghiță la formația galben-albastră. Născută în 2000, jucătoarea din Capitală se pregătește de al 8-lea sezon în Liga Națională de Baschet Feminin.

Alexandra Ghiță s-a format la grupele de juniori ale clubului BC Star București, după care, în 2014, s-a transferat la CSS CSM Târgoviște. Începând cu stagiunea 2016-2017, baschetbalista de 1.88 metri a adunat tot mai multe minute în LNBF, la gruparea antrenată de Cătălin Tănase.

Alexandra a rămas până în 2021 la CSM Târgoviște și apoi a semnat cu FCC Baschet UAV Arad, unde a avut medii de 6.9 puncte și 4.0 recuperări. După un sezon, tânăra jucătoare a decis să se întoarcă în orașul natal și a evoluat pentru CS Rapid București.

Alături de trupa din Capitală, s-a situat pe poziția a patra în clasament, contabilizând 5.7 puncte și 3.9 recuperări.

Așadar, în această vară, Alexandra Ghiță a ales să revină la FCC UAV Arad, trupă ce va fi pregătită de Miroslav Popov. Din lotul sârbului mai fac parte Boglarka Biszak, Bianca Voica Nagy, Paloma Cucu și Andreea Mititelu.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!