Stiri Juniori U16 Feminin

Andreona Keys revine la FCC UAV Arad

Andreona Keys revine la FCC UAV Arad

FCC Baschet UAV Arad a anunțat luni, 31 iulie, revenirea principalei marcatoare din echipa în galben-albastru pe parcursul sezonului 2021/2022, an în care arădencele au devenit vicecampioane în LNBF.

Andreona Keys se întoarce la Arad după un an, perioadă în care a jucat la SKK Polonia Varșovia (12.4 puncte, 6.1 recuperări, 3.1 pase decisive în medie) și este prima străină pe care medaliata cu bronz din 2022/2023 o anunță pentru sezonul viitor. În vârstă de 27 de ani, Keys a fost lidera echipei din Arad în sezonul în care clubul a devenit vicecampioana Ligii Naționale de Baschet Feminin.

La precedenta experiență în galben-albastru, Andreona Keys a adunat 34 de meciuri oficiale, 30 dintre acestea fiind în LNBF. Aici a adunat 20.2 puncte, 7.2 recuperări, 3.8 pase decisive și 1.6 intercepții, fiind lidera echipei și una dintre cele mai bune marcatoare ale campionatului.

În plus, americanca a fost în primele trei marcatoare ale Cupei României, acolo unde în patru partide a contribuit cu 22.5 puncte, 7.0 recuperări, 4.5 pase decisive, 2.0 intercepții, 1.3 capace și un procentaj al reușitelor de la distanță de 46%.

Până în acest moment, FCC UAV Arad le-a anunțat oficial pe Boglarka Biszak, Bianca Voica Nagy, Paloma Cucu, Andreea Mititelu, Alexandra Ghiță, precum și pe antrenorul Miroslav Popov. Din lotul de anul trecut au rămas Anamaria Ciotir și Andreea Fleșer.

*foto: Facebook FCC UAV Arad

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!