Stiri Juniori U16 Feminin

BCM Danzio primeşte vizita Olimpiei Bucureşti

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
05.10.2012

 

 Liga Naţională

etapa III

 
   sâmbătă, ora 10:30
 

Etapa a III-a din Liga Naţională de Baschet Feminin programează sâmbătă duelul dintre BCM Danzio Timişoara şi Olimpia Bucureşti. Gazdele pornesc ca favorite în acest meci în care debutează în faţa propriilor suporteri în actualul sezon.

Danzio vine după doar 48 de ore de la disputarea jocului de la Craiova, încheiat cu o victorie la limită şi cu multe emoţii, 71-69. Trupa la care Dan Ionescu a revenit pe bancă s-a reinventat în acest debut de sezon, în sensul că în afară de Marta Fodor şi câteva junioare, lotul arată la fel ca în sezonul trecut. Bineinţeles, merită menţionată şi revenirea Biancăi Blănaru în echipă. Fosta junioară de la CSS Bega a revenit la sentimente mai bune faţă de club, iar acum va fi la dispoziţia staffului în acest sezon.

Trupa de pe Bega are ca obiectiv calificarea în play-off. În mod normal, la cum arată liga naţională feminină, dacă va câştiga meciurile cu echipele mai slab cotate are o şansă bună. Timişorencele şi-au reorientat strategia spre creşterea jucătoarelor tinere, iar ţinta de performanţă este pentru anii viitori.

Olimpia Bucureşti, un club unde formarea jucătoarelor este de ani buni o tradiţie a suferit de asemenea schimbări în vară. Cea mai importantă plecare e cea a Soniei Ursu, care a semnat cu un club din Coreea. Cu toate acestea, Olimpia a început sezonul cu o victorie la Oradea, 72-60, după ce a fost condusă vreme de 30 de minute. Echipa pregătită de Romela Cristea porneşte cu şansa a doua în Banat, dar în baschetul feminin orice este posibil.

BCM Danzio Timişoara şi Olimpia Bucureşti se vor întâlni sâmbătă, de la ora 10.30, în sala C. Jude din Timişoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!