Stiri Juniori U16 Feminin

CN U16 Masculin și Feminin - Formațiile calificate la Turneul Final

CN U16 Masculin și Feminin - Formațiile calificate la Turneul Final

Ultimele meciuri din cadrul fazei semifinale s-au jucat în Campionatul Național U16 în perioada 8-10 aprilie, devenind cunoscute formațiile care se vor lupta pentru titlul național la Masculin și la Feminin.

În cazul ambelor întreceri au fost câte patru grupe A, la feminin fiind câte trei echipe în grupele A3 și A4.

Masculin

Partidele care au încheiat turneul semifinal pentru echipele din grupele A1-A4 s-au jucat la Voluntari, București și Ploiești în perioada 8-10 aprilie, avânsând la Turneul Final din sezonul 2021-2022 la categoria U16 următoarele formații:

A1 – CSU ASE Dan Dacian București (6-0), BC CSU Sibiu (3-3)

A2 – CSU Știința Slam București (5-1), CSȘ Ploiești (5-1)

A3 – BC Leii București (5-1), CSO Voluntari (5-1)

A4 – U-BT Cluj-Napoca (3-1), CSȘ Nr. 5 Paldors București (3-1)

Până în acest punct al stagiunii, CSU ASE Dan Dacian București este singura formație care n-a cunoscut gustul înfrângerii, cu un bilanț de 21 de victorii în tot atâtea partide.

Feminin

Partidele care au încheiat turneul semifinal s-au jucat la Cluj-Napoca, Arad și București, în urma acestor jocuri aflându-se care sunt cele 8 echipe care vor lupta pentru titlul național:

A1 – Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (6-0), LPS Alba Iulia (3-3)

A2 – CSM Ploiești (6-0), CS Universitatea Valbon Arad (4-2)

A3 – ACS Dan Dacian București (4-0), Sportul Studențesc București (1-3)

A4 – CS Olimpia București (2-0), CSȘ Nr. 4 Champions București (0-2)

CSM Ploiești și Dan Dacian București au ajuns în ultima fază a campionatului U16 Feminin fără înfrângere, cu 19-0 respectiv 16-0 bilanț.

Turneul final în cazul ambelor categorii va avea loc în perioada 27 aprilie-1 mai, locațiile urmând să fie anunțate ulterior.

*foto: bc-csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!