Stiri Juniori U16 Feminin

CSȘ și Timba se întâlnesc vineri în meciul decisiv

Paul Olar

Paul Olar
18.04.2013

Play-Out

Sala Sporturilor

Giurgiu

2 Fișa meciului 2

Singura încleștare de Play-Out ce merge în decisiv are loc vineri, 19 aprilie, la Sala Sporturilor "Chauncey Hardy". CSȘ-ul din Giurgiu primește din nou vizita celor de la Timba Timișoara, într-un duel ce va începe la ora 18:00.

Dispunând de prestațiile individuale senzaționale ale lui Perry Petty, dunărenii au reușit să-și adjudece primele două întâlniri cu bănățenii. Cu toate că trupa lui Chris Terrell s-a confruntat cu diferite probleme în returul campionatului, giurgiuvenii au reușit cu un lot decimat să surprindă pe BC Timișoara, "lupii" adjudecându-și fără emoții și două victorii în fața Timbei în post-sezon.

Se părea că totul merge în direcția cea bună pentru gruparea din sudul țării, Petty și compania urmând să abordeze returul de la Timișoara cu un moral foarte bun. Acolo, "urșii" au început extrem de motivați, având o ofensivă condusă de Jermont Horton. Americanul a fost vioara întâi a nou-promovatei, care a s-a impus în ambele jocuri. Mai mult, Timba a mărșăluit duminica trecută, câștigând la o diferență de 53 de puncte. Gazdele au fost superioare la orice capitol și speră să continue în aceeași măsură și în partida de vineri.

Va fi interesant de urmărit în ce măsură își pot reveni giurgiuvenii. După cum s-a anunțat în această seară și pe site-ul nostru, impasul financiar în care se află CSȘ-ul se adâncește, iar încleștarea cu Timba ar putea fi ultimul duel de primă divizie pe care îl găzduiește orașul Giurgiu. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!