Stiri Juniori U16 Feminin

Duelul surprizelor săptămânii

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.10.2012

Sala ”Chauncey Hardy” Giurgiu
sâmbătă, 6 septembrie
ora 18:00
  Fișa meciului  

CSȘ Giurgiu și Gaz Metan Mediaș au produs surpirzele plăcute ale ultimei săptămâni în baschetul din România.

În weekedul trecut, Giurgiu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a reușit să termine seria I în fața lui U Mobitelco Cluj Napoca și CSM București, ambele cotate cu șanse mai mari decât formația ce anul trecut debuta în Divizia A.

De partea cealaltă Gaz Metan Mediaș a produs surpriza din debutul săptămânii când a obținut o victorie mare pe terenul celord e la Ural Ekaterinburg și, implicit,  calificarea în grupele Fiba EuroChallenge.

Cele două echipe se vor întâlni în prima etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 18:00, în Sala ”Chauncey Hardy” din Giurgiu.

Cele două echipe s-au întâlnit doar de două ori în meciuri oficiale, Gaz Metan Mediaș câștigând ambele partide.

Partida va fi arbitrată de Laurențiu Grigoraș, Alexandru Olaru și Dragoș Nicolae, iar comisar va fi Radu Drăgănescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!