Stiri Juniori U16 Feminin

Elena Agnes Zane, MVP-ul României în confruntarea cu Luxemburg

Elena Agnes Zane, MVP-ul României în confruntarea cu Luxemburg

România s-a impus după o repriză de prelungiri în confruntarea de sâmbătă seara (20.08) cu Luxemburg la Campionatul European U16 Feminin - Divizia B. Scorul final a fost 70-66.

Elena Agnes Zane a fost MVP-ul României în acest duel, ea terminând cu un double-double format din 17 puncte și 11 recuperări, pe lângă care a avut și 5 intercepții. Din tabăra tricoloră ea a stat cu indexul cel mai mare la eficiență, 21 de unități, iar la +/- a avut +16.

Majoritatea reușitelor sale au venit din interiorul arcului de cerc, 8/12, iar cele două încercări de la distanță nu s-au soldat cu coș marcat. În schimb, a aruncat extrem de modest de la linia de fault, doar 1/7.

Zane a fost a doua marcatoare pentru România în acest duel câștigat cu Luxemburg, Ilinca Belegante contribuind cu 20 de puncte (4/8 de la distanță) și 8 recuperări. Cele două sunt momentan singurele cu medii de double figures din lotul U16 deplasat în Muntenegru.

Selecționata pregătită de Veronica Gavrilă are o zi liberă duminică, urmând ca luni (22.08) să joace cu Austria, de la ora 19.45, live pe YouTube FIBA - The Basketball Channel.

Tricolorele stau cu 1-1 bilanț în grupa D în urma primelor două meciuri, iar Austria încă nu a pierdut la acest European U16 - Divizia B organizat la Podgorica.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!