Stiri Juniori U16 Feminin

Încă un abandon. Silviu Dumitru se lasă de baschet

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.09.2012

silviu dumitruSilviu Dumitru, fostul junior al echipei BCM U Pitești, și-a încheiat cariera de baschetbalist la vârsta de 18 ani.

Tânărul doljean a declarat pentru Total Baschet faptul că la Pitești a avut parte de cei mai frumoși ani din viața sa și că se lasă deoarece crede că nu are niciun viitor ca baschetbalist.

La Pitești am avut parte de cei mai frumoși ani din viața mea. Sunt bucuros că am reușit să ies campion național de 3 ori cu Piteștiul. Am ales să îmi închei cariera de baschetbalist deoarece am ajuns într-un punct în care am realizat că nu pot continua ca și baschetbalist. Foștii colegi de echipă au fost o familie pentru mine și încă sunt.

În cei trei ani petrecuți la Pitești, Silviu Dumitru a câștigat titlul de vicecampion la U16 în anul 2010 și două titluri de campion, la U17 în urmă cu un an și la U23 anul acesta.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Kevin :

    doar 18 ani
    Oare de ce se lasa de baschet la doar 18 ani? Simplu pentru ca nu are unde sa mai joace........ Juniorii sunt suprasolicitati cu U14, U15, U16, U17, U18 unii dintre ei participand la 2 sau 3 categorii si deodata ajung sa vada ca la 18 ani NIMENI NU MAI ARE NEVOIE DE EI si deci nu mai au unde juca deoarece locurile sunt ,,ocupate" in div B sau U23. Pacat , mare pacat, de tineretea lor pierduta pe terenurile de baschet. Imi inchipui ce e in sufletul lui....

    cu 11 ani în urmă (28.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!