Stiri Juniori U16 Feminin

Nova Vita întâlnește un adversar greu în etapa a opta

Noémi Csiki

Noémi Csiki
15.11.2013

LNBF
Etapa 8

Sâmbătă, 16 noiembrie,
ora 18:00

Sala Universității Petru Maior

 0-7 Fișa meciului  6-1

În etapa a opta  LNBF Nova Vita primește vizita puternicei formații din Alba Iulia.

Universitatea vinu după un strat de sezon în forță, în care au câștigat 6 din cele 7 meciuri jucate până acum în LNBF, inclusiv derby-urile cu Târgoviște și Sepsi, perzând numai în fața campioanei, Arad. Alba Iula are și o victorie în CEWL, în meciul disputat cu echipa slovacă Piestansky Cayki.

Nova Vita, în schimb, este singura formație fără meci câștigat în sezon, după primele șapte etape. Așadar, duelul va fi probabil neechilibrat, misiunea celor de la Alba Iulia va fi ușoară la Tîrgu Mureș.

Meciul începe la Sala Universității Petru Maior din Tîrgu Mureș la ora 14:00 și va fi arbitrat de Ionuț Moraru și Răzvan Opriș. Comisarul FRB va fi Marius Hurgoi.

Foto: Sorin Stanciu/CSU Alba Iulia

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!