Stiri Juniori U16 Feminin

Scrisoare către baschetul juvenil

Baschet .ro

Baschet .ro
26.02.2021

Scrisoare către baschetul juvenil

Dragi oameni ai baschetului,

Mă numesc Eduard Nicolae Popa, iar de peste cinci ani de zile sunt “component” al echipei Baschet.ro, unde, alături de colegii mei, ne străduim să promovăm baschetul românesc. Anul acesta ne-am propus să venim în sprijinul baschetului juvenil, iar primul lucru pe care îl putem face este să mediatizam competiția. 

Sâmbătă, 27 februarie, sunt programate nu mai puțin de 81 de meciuri la categoriile U16 Masculin și Feminin respectiv U13 Masculin și Feminin. Toate aceste meciuri au fost introduse în baza noastră de date - colega noastră a lucrat trei zile întregi - iar astfel le puteți regăsi la categoria “Game Center” sau apăsând acest link

Din păcate, resursele noastre sunt limitate. Tocmai de aceea apelăm la bunăvoința conducătorilor de cluburi, antrenorilor, arbitrilor, sportivilor sau pur și simplu părinților de a sprijini demersul nostru, în sensul de a ne trimite, în timp real, rezultatele înregistrate la meciurile din acest sfârșit de săptămână. Vă punem la dispoziție un formular a cărui completare nu va dura mai mult de 2 minute, pe care îl puteți accesa apăsând acest link.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa voastră de mail, la subiect să treceți categoria meciului, iar în cadrul mesajului să completați cu numele echipelor și scorul final, sau pe sferturi, cum vă e mai ușor. Noi vom contabiliza toate aceste rezultate, iar clasamentele vor fi publicate în timp real în cadrul categoriei dedicate ce poate fi accesată din meniul site-ului nostru (de exemplu: “Tineret -> U16 Feminin”).

Pe termen mediu ne propunem să venim în sprijinul baschetului juvenil și să oferim cluburilor o serie de unelte pentru dezvoltarea activității baschetbalistice precum posibilitatea administrării unei pagini dedicată echipei, sub forma www.NUMEECHIPA.baschet.ro unde să fie introduse informațiile despre echipă, lotul de jucători, staff-ul tehnic respectiv informații despre selecții și antrenamente. Sperăm ca acest proiect să devină realitate în cel mai scurt timp.

În final, în numele echipei Baschet.ro doresc să transmit mult succes tuturor participanților în noul sezon competițional, părinți, sportivi, arbitri, antrenori sau conducători de cluburi. A fost un an greu, însă cu toții cunoaștem “jocul în echipă” și sunt sigur că îl putem aplica în așa fel încât să dezvoltăm împreună fenomenul baschetbalistic.

Cu respect,

Eduard Nicolae Popa
Coordonatorul de joc al Redacției

Foto: Alina Cojocaru / Federația Română de Baschet

----

Nota redacției: Acest mesaj a fost transmis prin e-mail tuturor conducătorilor de cluburi ce încep sâmbătă noul sezon competițional, dar este adresat întregii suflări baschetbalistice juvenile.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!