Stiri Juniori U16 Feminin

U16 Feminin – BC Dan Dacian București a cucerit titlul național

U16 Feminin – BC Dan Dacian București a cucerit titlul național

BC Dan Dacian București a cucerit titlul național la categoria U16 Feminin, după ce a trecut în finală de Olimpia Rapid București cu scorul de 51-44.

Prima parte a meciului a aparținut lui BC Dan Dacian, care la pauză avea 9 puncte avantaj, 34-25. Olimpia Rapid București a redus deficitul la doar o posesie după sfertul trei. În actul decisiv s-a marcat extrem de puțin iar parțial de 11-7 a dus medaliile de aur către BC Dan Dacian.

Ilinca Belegante a fost cea mai bună juctăoare a meciului cu 22 de puncte  și 9 recuperări.

Mihaela Panait a fost principala remarcată de la Olimpia cu 18 puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive.

Duelul pentru medaliile de bronz a fost adjudecat de CS Crisul ABCU Oradea, care a trecut în finala mică de Sportul Studențesc cu scorul de 60-53.

foto: Baschet Club Dan Dacian (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!