Stiri Juniori U16 Feminin

U16 feminin. Meci decis după prelungiri la Constanța

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.11.2012

Prima etapă a returului fazei preliminare a CN U16 feminin a consemnat, în seria 5, un meci extrem de echilibrat și spectaculos între CSȘ nr. 1 Constanța și Raptors București. Echipa gazdă s-a impus cu 88 – 81 (20-25, 17-18, 25-18, 17-18, 9-2) după o repriză de prelungire, lucru mai puțin întâlnit la acest nivel.

Stere E. și Brojba A. au fost principalele marcatoare ale gazdelor. Bojba a terminat meciul cu 31 puncte, iar Stere a avut 29, dintre care 6 reușite de la mare distanță.

La Raptors, Simeanu Iuliana, căpitanul echipei, a marcat 43 puncte, dintre care 41 în timpul regulamentar. A doua realizatoare a echipei din București a fost Burcete Anca, cu 26, dintre care 6 puncte au fost reușite prin aruncări din spatele semicercului.

Raptors a făcut deplasarea la Constanța cu doar 8 jucătoare și a terminat meciul fără posibilitatea de a face schimbare deoarece trei dintre baschetbaliste au fost eliminate pentru cumul de greșeli personale. Bucureștencele au adunat 32 de faulturi în această partidă, în timp ce Constanța a avut 19.

În urma acestui rezultat CSȘ nr. 1 Constanța obține a doua victorie a sezonului și acumulează 6 puncte în clasament. Raptors București este la a patra înfrângere și ocupă ultima poziție a clasamentului seriei 5.

Marcatoare:
Constanța: Brojba 31, Stere 29 (2x3), Șerban 12, Moise 7, Enache 7, Berbec 2
Raptors: Simeanu 43, Burcete 26 (2x3), Bucelea 5, Pârvu 3 (1x3), Bunbăcaru 2, Kokcu 2

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!