Stiri Juniori U16 Feminin

U16. Viitorul 2 continuă parcursul fără greșeală

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.11.2012

CS Viitorul 2 Cluj Napoca s-a impus cu 89 – 79 în fața LPS Bihorul Oradea într-o partidă din cadrul etapei a IV-a a CN U16 masculin, seria I.

La Viitorul s-au remarcat Sebastian Ionescu, cu 23 puncte, Andrei Mișan cu 14 și Bogdan Ionetecu cu 12.

Pentru bihoreni principalii marcatori au fost Mesaroş Radu cu 36, Gorcea Andrei  cu 15 și Popa Florin 13.

În urma acestui rezultat Viitorul este la egalitate d epuncte cu CSȘ Bega Timișoara, dar ocupă locul 2 în clasamentul seriei I  din cauza coșaverajului inferior. Bega și Viitorul nu s-au întâlnit în turul fazei preliminare, meciul direct urmând a se disputa pe 28 noiembrie.

Oradea are o singură victorie și 3 înfrângeri în acest sezon și ocupă locul 3 în serie, fiind urmată de U Mobitelco 2 Cluj Napoca, fără niciun succes repurtat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!