Stiri Juniori U16 Feminin

U16M. U Mobitelco termină neînvinsă Seria I

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
07.06.2013

U Mobitelco 1 Cluj-Napoca a obţinut cea de-a treia victorie la Turneul Final al CN U16 Masculin. Ardelnii au învins pe LPS Târgu Mureş cu scorul de 47-41, în primul joc a celei de-a treia zi. Scor pe sferturi: 19-12, 14-12, 4-8, 10-9.

Din punct de vedere statistic, echipa din Târgu Mureş a avut procentaj de 23.5% la aruncările din interiorul semicercului, 30.7% la cel din afara semicercului, respectiv 25.0% la aruncările libere. Câştigătorii au terminat partida cu 20/57 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 35.0%, la aruncările de la distanţa a avut procentaj de 22.2%, iar la linia de pedeapsă au terminat partida cu o liberă marcată din cele 3 acordate.

Remarcaţi ai partidei:

U Mobitelco 1 Cluj-Napoca: Aras Teir – 11 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă;  Tamaş Kardos – 8 puncte, 3 recuperări; Filip Titov – 6 puncte, 3 recuperări.

LPS Târgu Mureş: Paul Marta – 15 puncte, 6 recuperări; Tamaş Pal – 12 puncte, o recuperăre, o pasă decisivă; Cosmin Lorincz – 4 puncte, 10 recuperări.    

Clujenii termină seria I cu trei victorii, în timp ce Târgu Mureş termină cu trei înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!