Stiri Juniori U16 Feminin

Universitatea Cluj-Napoca învinge pe Danzio Timișoara

Paul Olar

Paul Olar
05.12.2015

Universitatea Cluj-Napoca a obținut o victorie clară vineri seara. Gruparea antrenată de către Dragan Petricevic a învins pe Danzio Timișoara cu scorul de 73-52. Confruntarea a avut loc la Sala Sporturilor Horia Demian, contând pentru etapa cu numărul XXII.

Hotărâte să întrerupă șirul de cinci eșecuri consecutive, bănățencele au început în forță partida. Ivana Grbic și Zorica Mitov și-au ajutat colegele să câștige primul sfert, 14-20. Gazdele au revenit mult mai montate în actul al doilea, izputind pe parcurs să își impună ritmul.

Cu alte cuvinte, Ines Ajanovic a dominat situația în spațiul de trei secunde, iar Vee Young și Shanara Clark au fost întotdeauna atente la recuperare. Pe faza ofensivă, Flavia Ferenczi a adus rapiditate jocului, iar o apărare bună a făcut ca amfitrioanele să încaseze doar cinci puncte în actul trei. Prin urmare, “U” și-a asigurat cele două puncte.

Ines Ajanovic s-a remarcat cu 17 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă. Ashley Grimes și Vee Young au contribuit cu câte 12 puncte fiecare. Totodată, ultima sportivă amintită a strâns și 10 recuperări, respectiv 3 pase decisive.

De partea cealaltă, Alexandra Dumitrache a contabilizat 14 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Ivana Grbic s-a remarcat cu 12 puncte, 7 recuperări și 5 assist-uri.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!