Stiri Juniori U16 Feminin

Zeljko Bubanja: “Vor fi două meciuri deschise oricărui rezultat”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
11.04.2013

Zeljko Bubanja

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Zeljko Bubanja a vorbit despre primele două partide din play-out ce se vor desfășura la Pitești.

În opinia mea cred că nu ar trebui să se joace play-out-ul pentru locurile 9-12. Sunt locuri care au luptat pentru play-off, iar acum se dă șansa echipelor mai slab cotate să rămâă în prima ligă chiar din primul tur, dar dacă Federația are un regulament noi trebuie să îl respectăm, și sub nici o formă nu trebuie schimbat acest regulament din mers.

Ambele meciuri de la Pitești vor fi grele și mai ales importante pentru ambele echipe. Echipa care va prinde o zi mai bună va ieși câștigătoare. În mai puțin de 24 de ore jucăm două meciuri, pentru asta trebuie să ai jucători pregătiți pentru efort fizic maxim. Am mai spus și înainte, echipa Piteștiului are jucători valoroși și nu îmi pot explica cum nu au prins un loc în primele 8 echipe ale campionatului. Vor fi două meciuri dechise oricărui rezultat.

CS Farul Constanța a terminat sezonul regulat pe poziția a 14-a a clasamentului cu 37 de puncte acumulate.

Foto: CS Farul Constanţa (Facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!