Stiri Juniori U19 Masculin

Final Four U19 M - Dinamo CSȘ 6 București a cucerit titlul în Campionatul Național

Final Four U19 M - Dinamo CSȘ 6 București a cucerit titlul în Campionatul Național

CS Dinamo CSȘ Nr. 6 București a câștigat titlul în Campionatul Național U19 Masculin, după 75-45 în finala cu CSȘ Târgoviște. Meciul de sâmbătă (23.04) a încheiat Final Four-ul disputat la Târgoviște.

Dinamo: Son, Pătru, Cârstea, Luca, Moroșanu

Târgoviște: Popescu, Parnia, Tănase, Dumitru, Nedelcu

Bucureștenii au condus în primele minute ale partidei și aveau un avantaj de două posesii, 7-2, târgoviștenii prinzând o perioadă cu șase puncte la rând și întorceau pentru 8-7. Son și Cârstea au dus-o pe Dinamo în față (11-8), apoi finalul sfertului inaugural fiind gestionat mai bine de CSȘ Târgoviște, care avea 14-11. Dâmbovițenii au pus șapte puncte între, 22-15, Dinamo revenind și cu un run de 13-2 s-a dus la 28-24 și la pauză era 33-28.

Alb-roșii au stat excelent în defensivă în repriza secundă, primind 9 respectiv 8 puncte în următoarele 20 de minute. Avantajul dinamoviștilor era format din două cifre la finalul sfertului trei, 47-37, pentru ca în parțialul decisiv să crească ecartul până la +30, meciul terminându-se cu 75-45, Dinamo având un run de 10-0 pe final.

Titularii lui Dinamo au fost în double digits, cu David Pătru principal marcator (18 puncte, 6 intercepții, 5 recuperări, 5 pase decisive). Rareș Turbatu a adunat 15 puncte și 10 recuperări pentru Târgoviște.

Lotul pe care s-a putut baza antrenorul Victor David la acest Final Four a fost format din: Sasha Son, Vlad Ștefan Obreja, Cristian Vieru, David Andrei Pătru, Teodor Șerban, Ștefan Cristian Diaconu, Andrei Cristian Stănculescu, Luca Cârstea, Alexandru Luca, Dinu Ionescu, Tudor Oprea, Alexandru Mihai Vasile Moroșanu.

CSM Ploiești, medaliată cu bronz la capătul unui meci care a necesitat o repriză de prelungiri

Finala mică a avut nevoie de overtime, CSM Ploiești reușind să treacă cu 70 la 64 de Leii București, cucerind astfel medaliile de bronz în acest sezon. Mihai Comănescu a încheiat cu 20 de puncte și 7 recuperări pentru prahoveni, iar Ștefan Ionescu a avut 28 de puncte și 10 recuperări pentru Leii București.

Clasamentul Turneului Final CN U19 Masculin:

  1. CS Dinamo CSȘ Nr. 6 București
  2. CSȘ Târgoviște
  3. CSM Ploiești
  4. Leii București

*foto: YouTube FRB TV

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!