Stiri Juniori U20 Masculin

ACS Dan Dacian este campioana Turneului Final U15

ACS Dan Dacian este campioana Turneului Final U15

După ce în finala turneului feminin Olimpia București a învins-o pe Sportul Studențesc, finala turneului masculin U15 a pus față în față tot două formații din Capitală: ACS Dan Dacian și ABC Leii.

În primul sfert, componenții echipei ACS Dan Dacian și-au pus în valoare talia și au evoluat foarte bine, profitând de greșelile adversarilor. Astfel, după primele zece minute, scorul era 21-9. Situația a stat, însă, diferit în actul secund. Leii și-au ridicat nivelul evoluției, au luptat mai mult și au recuperat treptat din diferență. Jocul a devenit mai echilibrat, mai spectaculos, dar ACS Dan Dacian s-a menținut la conducere: 37-30.

După „revenirea de la vestiare”, ambele tabere au arătat o poftă deosebită în ofensivă, însă s-au consemnat și o mulțime de aruncări ratate și de turnoveruri. ABC Leii București a continuat să se mențină la o diferență mică față de adversară, iar sfertul al treilea s-a încheiat cu scorul de 49 la 43 pentru ACS Dan Dacian.

În secvență decisivă, jocul a rămas echilibrat, iar baschetbaliștii îmbrăcați în echipamente albastre au reușit să se apropie la patru puncte. Jucătorii de la ACS Dan Dacian au fost mai concentrați și au reușit să domine lupta la recuperare. De asemenea, apărarea „portocaliilor” a fost la un nivel înalt. Aceste elemente au fost decisive în rezultatul final al partidei, care a fost câștigată de ACS Dan Dacian București cu scorul de 67-55. Așadar, ACS Dan Dacian este noua campioană a României la categoria U15, masculin.

*foto: Alina Cojocaru/Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!