Stiri Juniori U20 Masculin

Alex Gavrilovic o părăsește pe CSM Oradea pentru a juca în Belgia

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
09.08.2022

Alex Gavrilovic o părăsește pe CSM Oradea pentru a juca în Belgia

După un singur sezon, CSM CSU Oradea se desparte de Alex Gavrilovic. Pivotul francez sosit în 2021 la gruparea bihoreană va evolua în Belgia, pentru Belfius Mons.

În 28 de meciuri jucate în sezonul 2021-22, Gavrilovic a avut o medie de 19.9 minute pe meci și a terminat cu 9.8 puncte, 3.9 recuperări și 1.3 pase decisive. El a avut procentaje de 56.3% din acțiune, 37.1% de la distanță și 66.7%, contribuind la medalia de bronz câștigată de orădeni în LNBM.

De-a lungul carierei sale, Gavrilovic a mai jucat pentru Strasbourg U21, Dayton Flyers, Towson Tigers, Roanne, Nantes, Evreux, Balkan, Tsomki-Minsk, Nizhny Novogorod.

Tot în decursul zilei de marți, cei de la CSM CSU Oradea au anunțat oficial transferul lui Justin Carter, ducând numărul de străini din lot la șase. Pe lângă acesta, Leii Roșii i-au mai semnat pe Donatas Tarolis și Erick Neal, reușind să îi păstreze pe Nikola Markovic, Stephen Holt și Mark Ogden.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Gavrilovic
    Este un pivot interesant,mobil si cu aruncare buna de la distanță.La CSM a jucat clar sub potentialul său datorita in mare parte PG-ului lituanian din sezonul trecut.Ar fi fost interesant de văzut cum s-ar fi descurcat in noua configuratie a echipei.
    Pastrarea lui in locul lui Markovic ar fi fost mult mai benefica echipei.
    Dar probabil nici el nu a mai vrut sa continue la Oradea.

    cu 1 an în urmă (09.08.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!