Stiri Juniori U20 Masculin

Andelko Mandic a demisionat

Costin Marinescu

Costin Marinescu
05.11.2013

Andelko Mandic, antrenorul cu care SCM U Craiova a cunoscut cele mai mari succese din istoria clubului, și-a dat demisia.

Tehnicianul sârb în vârstă de 37 ani a anunțat decizia luată în cadrul unei conferințe de prese ținute marți la sediul clubului.

Este decizia mea. Nu am fost presat de nimeni din club. Motivul pentru care am luat această hotărâre vine ca urmare a meciurilor cu Clujul, cu Energia. Mă simt responsabil pentru ce s-a întâmplat. Sper ca jucătorii să înțeleagă situația, a declarat Mandic conform ghidsportiv.ro.

Conform sursei citate, Marius Toma, team managerul echipei, spune că se aștepta la o asemenea decizie din partea lui Mandic, dar speră să îl facă să se răzgândească.

Sunt puțin tulburat de decizia pe care Andelko Mandic a decis să o ia, dar recunosc că nu m-a luat chiar prin surprindere. De mai bine de 24 de ore încerc să îl conving să rămână, dar i-am spus că este încăpățânat. Nu el este vinovatul, dar decizia este a lui, a precizat Toma.

Mandic are pe banca Craiovei un bilanț de 40 victorii și 39 înfrângeri. El a fost instalat în funcție în septembrie 2011, iar în al doilea să sezon pe banca tehnică a reușit să califice echipa în PlayOff.

SCM U Craiova are în actuala sezon al LNBM o linie de clasament cu 3 victorii și tot atâtea înfrângeri. Echipa este înscrisă și în Liga Balcanică, competiție în care a obținut până în acest moment 2 victorii și a suferit o singură înfrângere.

După plecarea lui Mandic, Milan Nisic, fostul său secund, va asigura interimatul.

91 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca m.sandor :

    ...
    sincer imi pare rau

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    de ce?
    nu a fost platit? s-a suparat pe cineva? in campionat se desucrca binisor si in balkan league la fel. nu putea astepta pana se termina faza cu cupele europene? la ce figura buna a facut pana acum, erau numa plusuri pe cartea lui de vizita...trebuie sa fi avut motive serioase sa plece asa din senin.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Motivele
      Le-a expus in conferinta de presa de azi

      http://www.youtube.com/watch?v=XvpUmMfPhL4

      Asta daca ai rabdare sa o urmaresti :))

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy:

      nelamurire
      In ultima fraza daca ti-ai dat seama despre cine era vorba, despre Maric sau Dzambic as fi recunoscator sa ma lamuresti si pe mine, chiar nu mi-am dat seama cu exactitate, iar calitatea sunetului a lasat de dorit pe intreaga conferitan de presa, multumesc.

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM "U" Craiova DanCraciun:

      Greu de spus
      Sunt cam greu de distins cuvintele. Din reactia lui Mandic s-ar deduce ca reporterul l-a pomenit pe Dzambic... Oricum, e mai mult pe ghicite...

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy :

    Mult bun simt!
    A fost o demisie de onoare, o persoana care s-a autoanalizat foarte bine in urma meciului cu Clujul. Meciul a fost pierdut de antrenor cand la ultima pozitie a gresit elementar schema de final dand mingea lui Maric care avea 2/8 la aruncarile libere (dezastruos !!), fiind exact omul lui Kuburovic care era cu 1 singur fault, restul jucatorilor avand aproape toti 4 greseli personale. Cu parere de rau pentru echipa din Craiova, dar e un lucru mare ca s-a intamplat asa ceva in campionatul nostru, antrenor care sa-si deie demisia in urma unor prestatii cum a avut Mandic in acest meci. Respect pentru persoana Mandic!

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca highflyer:

      nu prea cred
      matchul cu clujul a fost un match. avea perspective bune in balkan league (2-1) si echipa nu s-a prezentat rau in aceasta competitie, asa cum nu se prezinta rau nici in campionat. conducerea a vrut sa il tina, dar el a vrut sa plece cu orice pret...ceva e fishy. mno, sper ca craiova sa se adapteze bine cu noul antrenor si sa continue figura frumoasa din balkan league, iar plecarea lui mandic sa ii afecteze cat mai putin posibil

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy:

      high
      Pai uite ca eu zic de meciul asta, a fost mai mult decat lamentabil, parca a vrut sa-l piarda. Asta este acum, trebuie sa-si gaseasca un antrenor cu care sa poata continua, antrenor care sa poata lucra cel putin la fel de bine cu lotul actual, mai ales ca vin peste ei alte meciuri in Europa. Ar fi pacat sa nu gaseasca un antrenor cu filozofie asemanatoare pentru o continuare cat mai buna. Da si cum spui tu, un meci e un meci, dar din meciuri din astea iti dai seama de anumite asptecte in sport atat din partea jucatorilor cat si a staffului.

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ..
      Sper ca la Craiova sa nu se intample ca la Chiajna sau Timba, adica sa "sacrifice" sezonul pentru anul viitor.

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      dislike
      Nu pot sa cred ca primesc dislike cand spun ceva bun despre Criaova. Eu chiar sper sa fie in continuare un adversar competitiv.

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    mandic
    Un antrenor bun si un caracter extraordinar. Multi colegi craioveni au uitat totusi ca, sub comanda lui am terminat campionatul pe 4 cu un lot redus . Intr-adevar, i se pot imputa anumite rezultate, insa cred cu tarie ca plecarea lui ne va afecta . Este o parere personala . Respect Mandic.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      ....
      Felicitari pentru comentariu. Din pacate foarte multi concitadini de-ai tai au desfacut deja sampania. Asta au dorit asta au avut. Pe mandic il asteptam in viitor la Oradea.

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      da
      si eu cred ca va afecta echipa, major

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    no...
    Anul trecut, inclusiv la final de campionat nu il atingeau cu o floare. Acum e dat sa-l manace leii. Pacat.
    Performanta nu vine peste noapte. Craiova (nici o echipa din Romania) nu e Brooklyn Nets, sa faci un lot cu jucatori valorosi si sa astepti sa castigi peste noapte.
    Performanta cere timp si rabdare, ori el avea o echipa cu multi jucatori noi. Poate prea multi, insa doar dupa doua meciuri pierdute...can mai are vre-o duzina de meciuir in liga Balcanica, si un campionat lung in fata.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    @bbfreak
    din ce am inteles eu , el a decis sa plece. Ca a fost impins de altii sau pur si simplu asa a simtit el , nu stiu.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    mda...
    doritorii au primit ce-au vrut...
    dupa ce vor pleca maric si topchov vor fi in extaz...
    le urez numai bine!

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      acum cateva zile
      Povesteam ungure ca in alte locuri, cu alti manageri conduceri de club si sponsori, unii antrenori ar fi fost maziliti mult mai repede.
      Sa pus presiune pe el, si a cedat, aproape in aceasi maniera ca si Petricevic anul trecut

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bughiu_cristian :

    Transferuri=demisie?
    Sa fie oare demisia lui mandic legata de tranferurile celor doi jucatori de la Oradea??????
    Transferul(imprumutul) lui Topchov, l-am inteles(suplinirea lui Ionut Dragusin),dar Maric???
    Speram intrun antrenor viitor care sa continuee (oare?)performantele obtinute de club sub bagheta lui Mandic.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova n0 name :

    Demisia
    Dintre toti sarbii din lot Mandic a fost cel care are onoare si isi da demisia. Maric a ratat exasperant in meciul cu clujul si nu s-a cerut pe banca. Dzambic rateaza de la inceputul sezonului si nu se cere pe banca. De ce oare? Mandic nu a reusit sa se impuna in fata acestor jucatori (sprijiniti de toata lumea) si a preferat sa renunte.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fuzzywuzzy:

      no name
      Zici tu ceva aici, aproximativ la asta ma gandeam si eu, este clara problema de vestiar, iar aici 95% din cazuri antrenorul isi strange "jucariile" si pleaca.

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      Demisia
      Te rog sa nu-l vorbesti de rau pe Dzambic, care sa citez un clasic in viata de pe acest forum "a facut multe pentru Craiova", ca iti sare lumea in cap.
      Cred ca ati uitat ca anul trecut Mandic cu o echipa mai slaba, jucand doar in 6 jucatori a dus o echipa in deriva sa termine pe locul 4.

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    nu demisia
    e o dovada de lasitate ce face acum, sa lasi echipa in mijloc de competitii, cand are mai mare nevoie de tine...ramai si lupta, fa ceva sa demonstrezi ca esti bun, exista o solutie viabila intr-un viitor antrenor mai bun?, sau , sau e o chestie de teatru, praf in ochi gen Stolojan si apoi revenim, la rugamintiile unora pana se aduce un alt antrenor de top..
    ok , dar ce te faci cu continuitatea, cu acomodarea, cu meciurile care trebuie jucate si castigate?
    si eu cred ca e in vestiar buba, si imi aduc aminte articolul de analiza scris de Adi, in care se punea problema bancii lungi,cat de pertinent punea problema
    sincer, nu e o solutie demisia...
    si acum, sariti pe mine...asta e parerea mea si am dreptul sa mi-o spun chiar daca unii nu agreaza asta
    imi pare rau ca s-a ajuns aici, e doar un meci, si pierdut la 1 pct, unde sunt realizarile lui? meciurile castigate in liga, macar pana la incheierea turului trebuia rabdare!

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • CSM CSU Oradea bosdebos:

      Mandic
      imi place ce ai spus dar eu prefer sa zic ca e vina craiovenilor ca nu au stiut sa aiba grija de el

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      meea
      bine spus...da'ce te faci cand se pare ca, chiar Mandic nu prea are rabdare... nu cred ca comentariile noastre pe TB l-au facut sa ia decizia asta... si nu cred ca e un comentariu care sa-i fi cerut demisia... in fine, lucrurile sunt amestecate...

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    analiza
    Probleme asteptate la Craiova Adrian Micinic / 11 octombrie 2013
    la acest articol faceam referire!

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    Mandic
    Un antrenor bunicel, din pacate pentru Craiova, a invatat sa antreneze aici, si un antrenor la inceput face multe greseli. Totusi e un antrenor bun pentru,sa recunoastem, un club slab finatat al Craiovei, fata de celelalte cluburi mult mai bogate,Energia,Gaz Metan,U Cluj,Oradea etc...

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Mandic
    Mi i-am pus in cap pe majoritatea concitadinilor mei de cand tot repet p-aici ca Mandic nu este nici pe departe atat de slab pe cat se acrediteaza ideea(si stiu foarte bine ceea ce spun,dar varianta asta era usor de aruncat pe piata si relativ usor de inghitit si dupa niste esecuri nescontate)si respectiv nici pe departe singurul sau principalul vinovat.Pacat ca s-a trezit destul de tarziu ca plasa de siguranta ii fusese subtilizata cu buna stiinta mai de mult timp si e prea caracter ca sa fi spus public lucrurilor pe nume.Repet si acest lucru,dupa cum stau lucrurile la acest moment,personal vad 10% sanse de indreptare a lucrurilor si asta ma ingrozeste cu adevarat(in minuni,desi nu le exclud in viata,cred totusi mai putin),dar sunt prea tensionat si intrigat, asa ca ma opresc aici...

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    acum ca este plecat
    astept un antrenor gen "Lup Tinar", avid de baschet, nu unul perindat pe la toate cluburile, cu performante minuscule.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Mishnu :

    Mandic
    Personal, regret plecarea lui Mandic. Nu cred că trebuia să se întâmple acum. Noi, ca spectatori, l-am apreciat pentru ce a făcut la Craiova. Practic, ne-a învăţat să ne placă baschetul. Ne-a învăţat să ne fie dor de baschet în perioada de vară. Nu înţeleg demisia lui, nu cred că i-a fost impusă. M. Toma spune, în conferinţa de presă, că prefera să plece 3 jucători de la Craiova decât să plece Mandic...

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    ....
    Sunt intr-o mica vacanta si...la meciul cu cluju' m-am indispus la tv, acum alta stire care ma tulbura oarecum.... spunea meea intr-o postare anterioare ca avem nevoie de o personalitate forte care sa conduca vestiarul...din pacate se pare ca Mandic a esuat, s-au mai adaugat bajbaielile pe care le-a mai facut la meciuri, si din cauza faptului ca e la inceput de drum ca antrenor.... acu nu stiu de ce a plecat asa, probabil ne vom lamuri curand.... e o situatie foarte grea, e bucataria lor interna, sa vedem ce solutie gaseste domnu' manager.... cred ca ar trebui cineva care sa fie respectat de toti, altfel....

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      solutii
      De asta vara incoace numai solutii miraculoase ni s-au servit...Dar cum ni s-a mai spus,sa stam linistiti,totul este sub control,asa ca mai terminati cu obrazniciile de a mai va da si cu parerea...Aveti voie doar sa aplaudati si sa va extaziati in fata strategiilor minune,hai pa,ma grabesc acum ca am niste treburi importante...

      cu 10 ani în urmă (05.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      valetii
      Care sunt mereu pregatiti cu votul pentru stapan...

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      he,he
      Se strange latul,bulbucatule...

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    ...
    Pacat,atat pentru Mandic, cat si pentru Craiova , care inevitabil va avea o perioada de ezitare si nu cred ca era momentul.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    Pacat !
    Eu il stiam un barbat adevarat . Acum e un mare domn. A facut ce trebuia sa faca altii.Echipa nu a respectat ce a spus el , au jucat dupa ureche si au pierdut doua meciuri care erau ca si castigate . Imi pare sincer rau . Eu chiar il astept la Oradea.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Avem nevoie de o schimbare
    De la meciul cu Steaua am zis ca pe banca lipseste mintea limpede. Multi nervi, lipsa de reactie in momentele dificile si mereu acelasi cliseu al desfasurarii jocului cu multe actiuni individuale, in conditiile in care fata de anul trecut s-au inzecit pretentiile si presiunea pe echipa si jucatori. Dar un lucru nu a lipsit : CARACTERUL.
    Respect Mandic.

    PS: Duminica seara. Sala Polivalenta. Prelungiri. Time-out (nu mai stiu de ce echipa cerut). Jucatorii olteni in grup langa banca. Antrenorii, separat discuta unul cu altul. Si cand mai sunt zece secunde pana expira time-out-ul se apropie si ei de jucatori. Concluzia ?

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    @Croco
    da , avem nevoie de schimbare. Dar hai sa gandim putin : e mai bine sa schimbi tabla de sah sau pionii, regii sau regina ? Noi schimbam direct tabla si lasam pionii sa isi faca de cap , unii din ei sa se considere deja regi .

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Big Ghitza :

    pacat
    mandic a avut rezultate mult peste asteptari anul trecut...
    sezonul actual a inceput bine pe plan european... iar campionatul e lung si toate echipele vor pierde meciuri in care vor porni ca si favorite...
    una peste alta pare o demisie neasteptata, ii urez craiovei mult succes in continuare!

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    decizie pripita?
    prea usor a plecat.
    chiar cu atatea infrangeri, avand rezultatele din anul precedent si fiind la inceputul campionatului nu a fost un dezastru.
    amititi-va numai spre comparatie de tab baldvin la baieti la cluj sau nini la fete la targoviste cu ce loturi si ce bani versus rezultate proaste, ei au continuat sa antreneze echipele respectivwe.

    cu 10 ani în urmă (05.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe marvashar :

    vestiarul mercenar!
    Cind nu mai poti tine in mina vestiarul format din mercenari si nu poti face fata presiunii unora dintre cei ce considera ca ei sunt de neinlocuit, ajungi la demisie,chiar cu rezultate dezastruoase pentru viitorul apropiat al echipei.O alta problema este cit de veridica este demisia fara o alta solutie financiara a acestuia! Aceasta,sigur exista!Uni observ ca o dezvolta!

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe spectator :

    Croco
    Nu este o noutate la altii ca antrenorii sa discute intre ei in timpul time-out- ului si apoi sa comunice sportivilor schema tactica. La noi este o noutate pentru ca, de regula, antrenorii in mare majoritate sunt foarte ,,vocali" atunci cand este time-out. Dar Mandic daca ati vazut, chiar la tv, se consulta cu antrenorii secunzi nu ca altii care isi pun asitentii doar sa care foile cu statistica si atat. Sincer imi pare rau de Mandic dar problema cred ca nu era el. Acolo in vestiar se intampla ceva , sunt prea multi straini. E greu sa ai si atatia straini in echipa. Deci.... daca s-ar reduce pe teren nr strainilor la 3 sa zicem + 2 romani cred ca am avea un campionat decent cu 16 echipe.Nu toti au bani sa-si cumpere jucatori straini si de aceea avem echipe care doar fac act de preznta.

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @spectator
      Doar asa poate progresa baschetul romanesc jucat cu romani in sistem de maxim 3 straini pe teren (in lot oricati) + 2 romani. Am vazut ieri in meciul CSM-ului din Ungaria ca cei de acolo jucau permanet in 3 jucotori autohtoni, deoarece in campionat la ei este obligatoriu. Sigur per termen scurt va fi scadere a nivelului dar pe termen de 3-5 ani sigur va fi mai bine si vom avea ceva rezultate si la echipa nationala.

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    oltenia
    Cred ca s-a saturat de oltenii incompetenti:))Si-a dat seama ca nu are o echipa cu care sa ajunga la finalul campionatului, in primele 4 locuri. Degeaba se umfla in pene oltenii, ca au doar, o echipa bunicia, de locurile 7-10. Echipe mai bune ca cea olteneasca:Ploiesti,Mures,Oradea,Timisoara,Medias,Sibiu,Cluj.....

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Campionat
      Campionatul e la inceput,echipele inca nu s-au ''asezat'' !
      In-afara de Asesoft celelalte echipe au loturi apropiate valoric...exceptie fac timba,farul,chiajna!
      Se poate intampla orice!
      Ca parere personala din echipele enumerate mai sus,ca lot, Sibiul,Mediasul,Muresul,Timisoara,Cluj sunt sub Craiova!
      Din pacate Dragusin este out pentru tot sezonul,nu doar pentru tur!

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    ardeleannn
    Doresc sa stiu, da ca se poate, in afara de baschet, pe care l-ati inventat in Satu Mare, la ce sunteti dvs competent?

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    Miogin
    Baschetul a fost si va ramanae sportul oficial al olteniei:)).De vreo 4 ani de zile sunteti in LNBM,si deja va credeti cei mai buni.Aveti un public care se comporta ca pe stadion, si nu intr-o sala, in care se joaca meciuri de baschet, mai aveti multe de invatat.

    cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      cine vorbeste
      In doar trei randuri,ai reusit performanta de a face patru greseli ortografice grosolane, intr-o logica imbibata in palinca,situatie in care ne-am lamurit cam cine vrea sa ne dea lectii si cat de inutile ar fi schimburile de replici cu astfel de ipochimen.

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • CS Concordia Chiajna Nicusor:

      arleleannn
      e ceva specific oltenilor :)) ei nici macar n-au galerie in sala si ei compara atmosfera cu cea de la partizan belgrad =))

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Nicolae
      Esti cumva unul dintre cei doisprezece spectatori(experti)ai Concordiei?

      cu 10 ani în urmă (06.11.2013)
    • CS Concordia Chiajna Nicusor:

      ...
      Chiar daca urmaresc baschetul de 15 ani nu ma consider un mare specialist, dar e normal sa vorbesc cand ii vad pe altii mai prosti facand pe specialistii.

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      se vede bine
      ...ca nu ti-ar ajunge nici macar o viata ca sa-l intelegi...dar lasa ca p-acolo se poate compensa cu o gala cu Iftimoaie si-o cantare cu Dolanescu...

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Nicu
    Confunzi terenul de baschet cu cel agricol!
    N-ai nicio treaba cu fenomenul BASCHET!
    Cu harta in fata ,nu stii unde e Craiova!

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • CS Concordia Chiajna Nicusor:

      ...
      Sunt sigur ca tu esti unul dintre cei care trec prin Spania ca sa ajunga in Ungaria.

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Stiinta :

    @Admini
    un pic instigatoare comentariile "prietenului" nostru @ardeleannn. Nu vi se pare ?

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe asdepica :

    ma bag si eu
    Hai sa "instig" si eu putin: nu suport echipele care joaca cu "Primaria x" pe tricouri. Ce simplu e sa faci perfomanta cand vin banii de la stat! Sunt echipe care n-au niciun sponsor. Iar cand se schimba primarul, dispar. Cu tot cu "performante"!

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      clarificari
      Pe langa faptul ca practic nu am avea liga(ia socoteste putin echipele care au finantare majoritar privata)este perfect moral si legal ca o comunitate locala sa-si dimensioneze si directioneze singura resursele financiare,situatie complet diferita fata de societati sau companii nationale.

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ardeleannn :

    ...
    Vedem la sf.pe ce loc termina Craiova. Un pronostic:locul 8.

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    ardeleannn
    Probabil esti o "Mama Omida" din NordVest.

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    ardeleannn
    Sau poate mama ta este.

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN :

    Nicusor baiatule
    Tu esti patronul echipei din Sectorul Agricol Ilfov? Sau esti frate cu el? Ca suporteri voi nu aveti. Sau esti transferat de la Urziceni?

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • CS Concordia Chiajna Nicusor:

      ...
      Nu sunt suporter, sunt un simplu fan al baschetului din Bucuresti care tine cu o echipa din zona si care nu se injoseste sa tina cu echipe mizerabile gen Steaua, Dinamo si Asesoft.

      E ciudat ca de 1 an de zile (adica de cand aveti si voi niste rezultate) ati aparut pe aici mai rau ca ciupercile sa va laudati si sa postati in prostie doar ca sa iesiti si voi in evidenta. Dar asta nu e de mirare, sunteti olteni. :))

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      esti primul
      si singurul suporter, al unei echipe care nu intereseaza pe nimeni, care ajuta doar la dezvoltarea sportului comunal, si care nu are ce sa caute in prima liga, in nici un sport. Pentru dvs s-a inventat campionatul judetean, in care nu exista mizerie morala, doar materiala.

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ...
    ar trebui sa se termine discutiile astea cu si despre craioveni... sunt cam nervosi acum si frustrati, dupa ce antrenorul lor preferat de anul trecut care i-a urcat pe scara extazului, anul acesta a pierdut n-meciuri cu cele mai ,,submediocre''echipe ale campionatului, iar acum si-a luat jucariile si fuga-fugutza cu coada intre picioare a dezertat!
    ce sa faca ei acum, au ramas fara obiectul muncii- lauda de sine!
    pacat de om, cred ca este foarte afectat de ce se intampla acum!nu era cazul sa faca acest gest dupa 40 victorii si 39 infrangeri...nu vad deloc pt ce a demisionat! dar sper ca acest bobarnac sa ii fie de folos, pt ca exista o vorba la noi ,,ce nu te omoara, te intareste''!

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova MIOGIN:

      cit despre domnii si
      doamnele din Cluj, va povestesc impresile finale ale unui vecin,care a terminat facultatea la Cluj, baietii de treaba, dar inceti, inceti de tot, de aceea se mira ei tot timpul de craioveni.

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      incet si pe loc
      Cand siluiesti sistematic limba romana cu "a-ti","cele mai submediocre" ,"x si y n-a salvat echipa" si multe alte perle,este cel putin indecent sa vorbesti despre frustrare,lauda sau orice asemanator...restul e tacere!

      cu 10 ani în urmă (07.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      corect
      din cauza vitezei, nu e o scuza, desigur, dar mi se intampla sa inversez si literele..oricum nu ma vei reduce la tacere cu asta, alte argumente mai ai?

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      nici vorba
      Graba induce alte greseli(nici vorba in cazul tau de inversat litere,dar adevarul ustura tare)acelea sunt doar simple dovezi ale nestiintei de carte,dar nu-i o problema,sunt destui carora din scoala cel mai mult le-a placut sala de sport.In rest,greu de tot si cu logica,nu aveam pentru ce sa aduc argumente,erau doar observatii evidente.As aprecia daca ai comenta baschetul si nu orice altceva,daca ai evita generalizarile si te-ai referi exclusiv la preopinentii tai(asa cum ar fi normal),in dueluri unu la unu(daca te "tine" si ai avea fair-play),nu aruncand cate o petarda si asteptand sa-ti sara aliatii in ajutor.Oricum a fost primul si ultimul meu schimb direct de replici cu tine(chit ca iti anticipez minunata reactie),pur si simplu jucam in ligi diferite(daca "a-ti "inteles asta,ceea ce ma indoiesc).

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      am zambit doar!
      in rest sa auzim de bine!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      am zambit doar!
      in rest sa auzim de bine!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova JAMES :

    SUPORTERI
    CRAIOVA IN SEZONUL TRECUT A AVUT SPECTATORI CAT AU AVUT TOATE ECHIPELE IMPREUNA !!!!! ASA CA...CIOCUL MIC SI JOC DE GLEZNE !!

    cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • YMCA Tiger:

      lol
      Ai uitat sa specifici ca spectatori de teatru...asa te-as fi crezut...aaa si sa te aud cand umpleti salile 7-8 ani la rand pana atunci dute la sala bate din palme putin, striga gol la cosuri, si arata-le degetul mijlociu caci esti suporter de baschet bai.

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    muica!
    De ce stau oltenii la cinema in ultimele randuri? Cica au auzit ei ca cine rade la urma, rade mai bine :))

    cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Invidie
      Pe acest site este un curent ANTI - Craiova dus la extrem!
      El a aparut ca urmare a emulatiei extraordinare care s-a creat in jurul acestei echipe a Craiovei!
      In Romania e mult mai usor sa darami ,decat sa construiesti sau sa sustii ceva ce se dezvolta!
      Nu trebuie sa va mire!
      Echipele lor nu mai sunt pe prima pagina si cauta,datorita neputintei si frustrarii motive de harta!
      Nimic nou!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      olteni
      In orice discutie,cu atat mai mult intr-o polemica,iti trebuie un partener care sa aiba minima capacitate de a-i pricepe sensul si a o putea dezvolta in masura aferenta.Din ce-am observat de la bunul inceput p-aici,el nu exista,exista decat "noi miezul",indiferent de cum s-a schimbat realitatea intre timp,respectiv,invariabil si indiferent de subiect "ba pe-a mat-tii!".Asa ca,dragi olteni,am o rugaminte(exceptand partile injurioase unde sper sa mai existe si administratori),nu mai intrati in niciun fel de discutie cu cei care nu sunt in stare sa o poarte(nu e foarte complicat,sunt decat cativa exponenti zonali de frunte).Au atat de adanci problemele si au degenerat atat de tare discutiile pe site incat insist in a va ruga sa-i ignorati.Va multumesc anticipat!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Stiinta:

      olteni
      exact asta este si mesajul meu . In lipsa administratorilor care sa stearga mesajele instigatoare, mai ales ca sunt off-topic , "solutia finala" este aceea de a ii ignora cu desavarsire pe unii care nu stiu decat una si buna.

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      De acord
      Sunt de acord ca jignirile nu isi au locul mai ales pe un forum de baschet. Ar trebui orice idee argumentata dar nici nu pot fi de acord cu Drexler care oricand nu mai are argumente iti spune ca "nu ai jucat baschet", 'nu intelegi fenomenul baschet" etc. De ce toate aceste postari recente legate de Craiova? Foarte simplu:a avut cel mai tensionat, echilibrat, puternic meci al etapei- a concediat un antrenos care a facut istorie (sa nu spuneti ca a demisionat pentru ca asta e doar pentru presa). Multe dintre reactiile acide ale "celorlalti" cateva jignitoare cu care nu sunt de acord sunt provocate de cativa useri gen Drexler, miogin etc care nu preau au argumente in ceea ce spun. Ca sa exemplific, userul Drexler m-a facut cu ou si otet ca am indraznit sa il critic pe Rade dar tot el spunea ca baschetul se joaca pe puncte marcate nu pe aparare (in cazul Maric). Intrebarea mea este: care este diferenta intre doua trite aproape intrate ale lui Rade si un airball a lui Maric? Tot 0 puncte sunt pe tabela.

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      luciditate
      Bravo,dom'Cata,vezi ce bine e asa?Ca preambul,sa-ti spun un truism:mintea si educatia nu au apartenenta geografica,tin exclusiv de individ.
      Si acum la subiect:
      1)desigur ca vrajeala cu demisia e pentru presa
      2)Drexler(foarte probabil e "fostul" Vladut10),dincolo de usorul lui egocentrism,chiar nu a provocat niciodata,doar a raspuns.efectiv fiind vorba de instigari(comentarii fara nici cea mai mica legatura cu subiectul discutat)
      3)referitor la obiectivitate si partizanat local,observatia ta mi-a venit fix minge la fileu,in respectiva contradictie ti-am impartasit punctul de vedere(tie,un "rival")in detrimentul unuia de-al meu!
      Hai c-avem etapa incinsa si implicat mult de comentat dupa.O zi buna sa ai in continuare!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Argumente
      Asa cum ti-a spus si Buzesti ,mai intai trebuie sa vorbesti de BASCHET,nu de olteni!
      Nu intram pe site-ul asta sa aratam care are JARGONUL mai DEZVOLTAT!
      Nu-mi place cand in loc sa va spuneti parerea ,asa cum o vedeti voi cu privire ,la ARTICOLUL comentat ,aberati,jigniti ,vorbiti orice in loc de BASCHET!
      E normal sa vina unul care a jucat BASCHET si sa te intrebe ,DACA N-AI INTRAT CUMVA DIN GRESEALA pe acest site!
      Tot timpul ne spuneti ca STRGAM GOOOOLLLL dupa un cos marcat,dar niciunul dintre voi nu a asistat la un meci de baschet in Polivalenta sa vedeti daca e asa sau nu!....ati luat de buna ce a zis Lungu de la Mures,in sezonul trecut ,cand suparat fiind, ca a pierdut acel meci a scos ''porumbelul''!
      As fi intr-adevar ok daca as putea discuta de BASCHET,ARBITRAJ,CU ARGUMENTE,cu orice user al oricarei echipe intr-un mod CIVILIZAT!....NU CUM SE PRACTICA aici:nu-mi convine ce spune Buzesti:toti oltenii sunt prosti,incompetenti etc!
      Legat de ARGUMENTE,mi-as dori sa-mi faci fata la o discutie LEGATA DE BASCHET!...romanesc,european,nba...orice!
      Altfel,ts_cata nu-mi mai pomeni numele daca deja ti-ai facut o parere nok,incearca sa-ti faci un grup de useri cu care sa te intelegi si cu care sa discuti de BASCHET!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @drexler
      Acesta este ultimul meu raspuns pentru tine. Eu cred ca tu nu citesti nici macar un comentariu pana la capat sau nu il intelegi. Buzesti chiar a apreciat comentariul meu iar eu sunt de acord cu el inafara de punctul 2. Eu nu am generalizat niciodata ceva la toti oltenii, ce am avut de spus am spus punctual. Am laudat echipa Craiovei cand a fost cazul, am laudat chiar si reactia de final a Polivalentei la ultimul meci (repet, nu cred ca citesti sau intelegi comentariile). De asemenea am argumentat de ce cred ca publicul din Craiova este unul venit de pe stadion (nu neaparat in sens negativ) si mai trebuie cizelat pentru baschet. Eu nu am afirmat niciodata ca se striga gol desi ma distreaza faza asta. Te rog ca de acum daca mi te adresezi sa imi dai si argumente ca pana acum nimic....

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      ts_cata
      Inca odata iti spun:esti unul care te bagi in seama si provoci!
      Stai in banca ta si nu-mi mai pomenii numele,si eu o sa fac la fel!
      Nu am zis ca numai tu ai jignit oltenii de pretutindeni,am zis doar ca te crezi(desi nu e cazul) mai destept decat esti!
      Intr-un post mai pomenit de 4-5 ori,regleaza-te si vorbeste BASCHET!
      Altfel,habar n-ai ce vorbesti,MANDIC SI-A DAT DEMISIA,NU A FOST DEMIS!....ASTA TI- O ZICE UNUL CARE STIE CE SE INTAMPLA LA CRAIOVA!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      TS_CATA
      ''Sa vedem orare cati utilizatori ai acestui forum au curaj sa mearga in calitate de adversar in Polivalenta din Craiova? Eu unul sigur nu am curaj'' - ASTA E O LAUDA A OLTENILOR?....ASTA E UNUL DIN MESAJELE TALE!.....D-AIA SUNTEM AICI SA-TI REAMINTIM IN CAZ CA AI MINTEA ''SCURTA''

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Mandic
      Mai Vladute-Drexlere,daca ai pretentia ca stii asa bine ce se intampla acolo,nu mai ramane decat o singura varianta:induci voit in eroare!Sigur ca singur si-a scris-o,semnat-o,anuntat-o,asumat-o, in rest doar a fost "ajutat",nimic mai mult.Respectiv fusese de la bunul inceput pregatit ca miel de sacrificiu in caz de rateuri,el s-a prins o idee mai tarziu,din pacate...Si,din respect pentru lucrurile bune facute de Mandic si devotamentul sau,te-as ruga sa nu mai insisti pe tema asta,viata are un singur sens de curgere:inainte...

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @Buzestii
      Incurci borcanele!
      N-am nicio treaba cu vladut,bradut,puiut,dragut sau altii...altfel,apreciez mult penultimul post al tau,dar n-ai cu cine!

      Sigur ,tu stii pozitia mea in legatura cu Mandic!
      Pentru a nu se interpreta si inflama si mai rau spiritele aici am preferat sa nu zic nimic,pana acum!

      Mandic ca om si caracter nota 10+!
      Ca antrenor ai vazut si tu a comis-o rau si cu Steaua,si cu Clujul,si la Tg-jiu ,si la Kumanovo!....prea multe greseli intr-un timp relativ scurt!
      Inca odata multumim Mandic pentru ce-ai facut pentru Craiova si de ce nu?...sa revii mai puternic peste 2-3-5ani la SCM!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @Buzestii
      Incurci borcanele!
      N-am nicio treaba cu vladut,bradut,puiut,dragut sau altii...altfel,apreciez mult penultimul post al tau,dar n-ai cu cine!

      Sigur ,tu stii pozitia mea in legatura cu Mandic!
      Pentru a nu se interpreta si inflama si mai rau spiritele aici am preferat sa nu zic nimic,pana acum!

      Mandic ca om si caracter nota 10+!
      Ca antrenor ai vazut si tu a comis-o rau si cu Steaua,si cu Clujul,si la Tg-jiu ,si la Kumanovo!....prea multe greseli intr-un timp relativ scurt!
      Inca odata multumim Mandic pentru ce-ai facut pentru Craiova si de ce nu?...sa revii mai puternic peste 2-3-5ani la SCM!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    @Drexler
    Cred ca exagerezi.
    Mai toata lumea ce posteaza pe acest site, a fost de acord ca fenomenul baschetbalistic este in plin avant in Craiova.
    La victoriile echipei din BIBL, oamenii va felicita.
    Si la meciurile din LNBM si Cupa exista postari referitoare la echipa Craiovei, care sub nici o forma nu sunt anti Craiova.
    Ai generalizat! Si nu este corect.
    In plus titlu este gresit: ca sa invidiezi pe cineva trebuie sa ai si ptr ce sa-l invidiezi.
    Cu tot respectul, in acest moment echipa Craiovei este putin in deriva (deci ptr performante nu e cazul de invisie); nu are cei mai buni jucatori (toata lumea e de acord ca cel mai bun lot e la Ploiest, deci nici acesta nu este motiv de invidie); momentan exista un antrenor (secund pe post de principal) ptr care categoric nu ai cum sa fii invidiat (nu are performante dovedite ca si antrenor principal).
    Nu in ultimul rand: nu crezi ca in viata se poate aplica legea din fizica care spune ca la orice actiune exista o reactiune ...?

    cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @bbfreak
      In mare masura corecte si de bun simt observatiile tale,sper sa aiba si ecou.Respectiv acel principiu al treilea al dinamicii incepe cu cel ce actioneaza,dar nadajduiesc ca va fi din ce in ce mai putin cazul.Bafta multa in Cupe si ardelenilor!(ca nu sunt ipocrit o dovedesc comentariile mele de la meciurile lor) si s-auzim de bine!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @bbfreak
      Sunt cativa useri care intra pe acest site si imi face placere sa comunic cu ei!...VORBESC SI STIU BASCHET!
      Sunt insa o gramada de useri care intra pe site si nu stiu decat sa JIGNEASCA,ca oltenii sunt prosti,incapabili si toate cele,EU LA AIA M-AM REFERIT in postul anterior,nu DISCUTA DELOC DESPRE BASCHET...MENIREA LOR E NUMAI SA JIGNEASCA!.....sunt dezgustatori!
      Cand am pomenit cuvantul ''invidie'' m-am referit la faptul ca noi ,oltenii,ne strangem mai multi pe acest site si incercam sa dezbatem (atat cat ne pricepem noi) informatiile referitoare la echipa noastra!....pai vin anumiti useri (single) si exemplele puteti sa le vedeti mai sus care ne ''invadeaza'' cu balast ,de cele mai multe ori,i-am rugat sa vorbeasca despre echipele lor sau daca tot comenteaza Craiova sa o faca OBIECTIV si fara sa ne JIGNEASCA!
      Se pare ca e prea mult!

      cu 10 ani în urmă (08.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Croco :

    Maine
    Hai sa terminam cu polemicile.
    Maine este o noua zi, un nou inceput pentru Craiova si sunt sigur ca diseara dupa ora 20 vom sarbatori.
    Hai Craiova !!!!!!!

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    Subiect inchis!
    Discutia a deraiat prea mult de la subiectul principal, astfel ca subiectul este inchis. Cine mai posteaza dupa acest mesaj are BAN !
    Seara placuta tuturor.

    cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      .......
      Ptiu drace.... acuma nu mai dai vina pe mine? nu imi mai postezi adresa de mail..... ah da, am sters contul, am uitat, ii drept ca se vede doar pe mobile da..... curajul asta..... lol.....

      cu 10 ani în urmă (09.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!