Stiri Juniori U20 Masculin

Andelko Mandic a semnat cu Falco Szombathely (Ungaria)

Noémi Csiki

Noémi Csiki
04.12.2013

Fostul antrenor al lui SCM U Craiova, Andelko Mandic, își continuă cariera la Szomathely, în Ungaria.

El a devenit antrenorul principal al echipei Falco, după ce fostul antrenor Bencze Tamás a demisionat în urma înfrângerii înregistrate de Falco în fața celor de la Körmend, a opta înfrângere din 10 meciuri în campionat.

Mandic are cetățenie maghiară și vorbește fluent limba, ceea ce facilitează acomodarea la noua echipă, care își va disputa următorul joc astăzi, 4 decembrie, în condițiile în care Mandic a semnat cu Falco cu doar două zile în urmă. În 2 decembrie, ziua semnării contractului, Mandic a condus și primul antrenament cu noua sa echipă.

Mandic s-a declarat optimist în ceea ce privește parcursul echipei Falco în campionat:

Eu sunt din fire o persoană optimistă, atât în teren, cât și în viață. Trebuie să încercăm tot ce putem. Dacă știu bine, obiectivul inițial al echipei a fost clasarea în primele opt, ceea ce este realizabil. Va trebui să lucrăm mult în apărare, pentru că până acum echipa a luat, în medie, 80 de puncte pe meci, ceea ce mi se pare mult. Voi încerca să reduc acest număr al 70, maxim 75. Mie îmi place mai mult baschetul defensiv. Că est spectaculos sau nu, e altă poveste. Acum avem nevoie de rezultate. Odată ce vom avea rezultate, va veni, cu siguranță, și spectacolul. -  a declarat Mandic pentru site-ulechipei, falcokc.nyugat.hu.

Sursă declarație și foto: falcokc.nyugat.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!