Stiri Juniori U20 Masculin

Andelko Mandic: ”Am pierdut în fața unei echipe mai bune”

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
21.04.2013

Andelko Mandic este de părere că echipa sa a făcut un meci bun, chiar dacă a avut 3 titulari indisponibili. Tehnicianul sârb consideră că elevii săi au pierdut în fața unei echipe mai bune.

A fost un meci bun. Am venit aici fară 3 dintre jucătorii din primul 5, dar am rezistat foarte bine împotriva Mediașului, care este una dintre cele mai bune echipe din campionat. Am arătat caracter în această luptă, tot meciul. În general, sunt foarte mulțumit de acest joc, și de întreg sezonul. Poate că am rămas cu un gust amar pentru că nu am obținut nici o victorie în play-off, dar e bine, am terminat sezonul reguat pe locul 4.

Speram să câștigăm cel puțin un meci acasă, poate ambele. A fost normal să sper, chiar dacă am pierdut, am pierdut în fața unei echipe mai bune.

SCM Craiova a cedat și în al 3-lea meci al seriei de play-off cu Gaz Metan Mediaș, 85-76, și este prima echipă care părăsește lupta pentru locurile fruntașe ale Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ravelstein :

    multumim
    Multumim,Andelko Mandic,pentru Fair-Play! Un domn,un bun antrenor,o persoana foarte placuta.Felicitari!

    cu 11 ani în urmă (21.04.2013) Raspunde
  • mihai.luchian :

    Mandic
    Intr-adevar este un om deosebit. Sper sa faca pt Craiova ce a facut Jurgen Klopp pentru Mainz. Si dupa ce ne saturam de campionate castigate sa ii "dam drumul" sa antreneze si o echipa din Euroliga.

    cu 11 ani în urmă (21.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!