Stiri Juniori U20 Masculin

ASG 2013. Egal la Meciul Speranțelor

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
18.03.2013

Singurul câștigător de la Meciul Speranțelor 2013 a fost publicul. Tinerii jucători români selecționați în reprezentativele Nord și Sud au oferit un spectacol agreabil celor prezenți în Sala Polivalentă, scorul de pe tabelă contând mai puțin. s-a terminat 112 - 112, Sudul egalând în ultima secundă printr-un alley-oop reușit de Lucian Chirof din pasa lui Cătălin Petrișor.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Vlad Negoițescu, cu 23 puncte.

Vlad Popovici și Georgian Păun au avut câte 16 puncte, iar Lucian Chirof și Balasz Baczo câte 14.

În galeria foto a articolului găsiți statisicile complete ale celor două selecționate așa cum apar în transmisia play by play a organizatorilor.

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!