Stiri Juniori U20 Masculin

BC învinge pe Timba în prima zi a turneului de la Timișoara

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.12.2012

BC Timișoara a depășit pe BC Timba Timișoara în prima zi a turneului desfășurat pe malul Begăi în perioada 19-21 decembrie și contând pentru Liga II. Scorul final a fost de 86-60. Pe sferturi: 18-15, 23-12, 27-16, 18-17.

Alb-violeții s-au desprins decisiv pe parcursul sferturilor 2 și 3, perioadă în care s-a consemnat un parțial de 50-28. De notat că BC Timișoara a câștigat toate secvențele de joc ale acestui meci.

George Toth a totalizat 27 puncte, 9 recuperări și 4 capace cu o singură posesie pierdută pentru un indice de 29 la eficiență. Zoran Milencovici a adăugat 22 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, Horia Cristiean a terminat cu 16 puncte, 8 pase decisive, 6 recuperări, iar Georgian Păun abifat 12 puncte și 13 recuperări pentru învingători.

De cealaltă parte, Bogdan Costa a avut 16 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive, Sorin Udrea a terminat cu 11 puncte, iat Ovidiu Costinaș a realizat un double-douyble cu 10 puncte și 11 recuperări.

Actualmente BC Timișoara are 4-0 la general, iar Timba a ajuns la 1-3.

Ziua a 2-a din cadrul turneului de la Timișoara programează confruntarea dintre Timba Timișoara și U Mobitelco Cluj, cu începere de la ora 14, respectiv cea dintre BC Timișoara și CSM Oradea, de la ora 16.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!