Stiri Juniori U20 Masculin

BC Mureș depășește pe CSU Sibiu în Liga a II-a

Noémi Csiki

Noémi Csiki
18.02.2013

Meciul dintre BC Mureș Tîrgu Mureș și CSU Sibiu din Liga a II-a masculin, jucat astăzi, de la ora 13:00 în Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș, s-a încheiat cu victoria gazdelor cu scorul de 74-62.

Chiar dacă în final diferența a depășit 10 puncte, a fost un meci disputat, echilibrat, înregistrându-se mai multe schimbări de lider  pe parcurs. De fapt, sibienii au câștigat primul sfert cu un punct, iar sferturile 2 și 3 au fost și ele foarte strânse. Scorul exact pe sferturi a fost: 15-16, 19-17, 17-16, 23-21.

Marcatorii au fost:

BC Mureș: Baczó 19p, Pușcaș 18p, Borșa 18p, Oprea 11p, Steff 8p.

CSU Sibiu: Pascu 22p, Aktas 18p, Răducan 11p, Petcu 7p, Bogdan 2p, Manițiu 2p.

Cele două echipe, BC Mureș și CSU Sibiu ocupă primele locuri în seria E. După acest meci, BC Mureș se află în avantaj cu un punct. Echipele vor mai juca câte-un meci, BC Mureș la Mediaș, iar Sibiu, în compania echipei din Miercurea Ciuc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!