Stiri Juniori U20 Masculin

BC Timișoara învinge CSM Oradea, pe malul Crișului Repede

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.11.2012

CSM Oradea a pierdut, scor 76-84, meciul disputat împotriva lui BC Timișoara în etapa a 2-a din cadrul Ligii 2 (campionatul U23 masculin). Meciul a avut loc în cursul zilei de luni (19.11), la Arena Antonio Alexe.

Antrenorii Călin Pop și Alin Cureș au beneficiat de aportul consistent al lui Bogdan Țibîrnă, jucător cu o medie apropiată de 20 minute pe meci în Liga Națională. De notat că pivotul originar din Iași a avut un aport consistent pe parcursul partidei. De la prima echipă a roș-albaștrilor a jucat și Andrei Ciordaș, jucător născut în anul 1995 și singurul junior din teren la acest meci.

Formația bihoreană a avut inițiativă în prima parte a meciului și o perioadă din repriza a doua, însă echipa din Timișoara s-a dovedit mai proaspătă și a speculat problemele medicale ce l-au împiedicat pe Sergiu Pop să joace mai mult de câteva minute în primul act precum și lipsa relațiilor de joc cauzate de lipsa antrenamentelor la echipa U23 a CSM-ului. La jumătatea confruntării scorul era de 45-40 în favoarea echipei gazdă.

Orădenii au căzut pe parcursul sfertului decisiv, atunci când BC Timișoara, excelent condusă de Zoran Milencovici, respectiv de reușitele lui Georgian Păun și Horia Cristean, a marcat mai multe coșuri în tranziție. Bănățenii au reușit să se impună în pofida faptului că au rămas fără pivotul George Toth, descalificat pentru cinci greșeli personale. De asemenea, alb-violeții și-au păstrat sângele rece la linia de pedeapsă pentru a contracara coșurile de trei puncte marcate de Mate Stretea respectiv Bogdan Țibîrnă.

În urma acestui rezultat, CSM Oradea are 1-1 în Grupa C din cadrul Ligii 2, în vreme ce BC Timișoara, formație pregătită de către Cristian Bota, a ajuns la 2-0 la general.

În celălalt meci al Gurpei C, Timba Timișoara a trecut de U Mobitelco Cluj cu scorul de 79-58.

Etapa următoare, este programată la finele acestei săptămâni. CSM Oradea primește vizita lui Timba (1-1), în timp ce BC Timișoara primește vizita lui U Mobitelco Cluj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!