Stiri Juniori U20 Masculin

BC Timișoara învinge U Mobitelco Cluj și rămâne neînvinsă

Adrian Micinic

Adrian Micinic
25.11.2012

BC Timișoara a depășit pe U Mobitelco Cluj-Napoca, scor 86-57, într-un meci contând pentru etapa a 3-a în Liga 2 masculin. Partida a avut loc duminică (25.11), la Timișoara.

Formația pregătită de Cristian Bota a controlat jocul încă de la început, BC Timișoara desprinzându-se la 20 de puncte în primele două secvențe de joc. Alb-violeții au folosit o rotație completă, fiind trimiși în teren inclusiv juniorii aflați în lotul formației bănățene. Totuși, au absentat Todorov și Badnjarevic din lotul Timișoarei. De cealaltă parte, U Mobitelco Cluj folosește juniorii în această competiție, majoritatea tinerilor care au fost co-optați și la prima echipă, precum Pogăcean, Lazăr și Dragoste, numărându-se printre remarcați.

Cel mai bun marcator al partidei a fost George Toth. Pivotul bănățenilor a totalizat 29 puncte, Zoran Milencovici a adăugat 24 puncte (4x3), iar Horia Cristean a terminat cu 13 pentru învingători. De cealaltă parte, Nandor Kuti a fost cel mai bun marcator, având 15 puncte.

BC Timișoara are 3-0 în Liga 2 la încheierea turului. În schimb, U Mobitelco Cluj rămâne fără victorie după primele trei etape din faza inaugurală a competiției rezervate sportivilor născuți după data de 1 ianuarie 1990.

În cadrul Grupei C, locul al 2-lea revine lui CSM Oradea (2-1), iar Timba Timișoara (1-2) se situează pe locul 3.

Competiția va continua cu un turneu, acesta urmând să se desfășoare între 19-21 decembrie anul curent. Gazda evenimentului va fi anunțată în luna decembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!