Stiri Juniori U20 Masculin

BC Timişoara U23 şi Timba Timişoara U23 îşi dau întâlnire duminică seară

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.11.2012

Foto: bctimisoara.ro

Startul Ligii a II-a (Campionatul Naţional U23 masculin) la baschet masculin se va da la finele acestei săptămâni. Confruntarea dintre BC Timişoara şi Timba Timişoara va avea loc duminică, de la orele 16:30, la Sala Constantin Jude din localitate. Jocul face parte din Seria C, grupă unde se mai află CSM Oradea şi "U" Mobitelco Cluj-Napoca.

Într-o declaraţie acordată site-ului bctimisoara.ro, antrenorul BC Timişoara spune că sistemul competiţional este departe de cel ideal.

“Ne-am pregătit vreme de două luni, ca să jucăm trei etape săptămânale şi un turneu de trei meciuri, în perioada 19-21 decembrie. Jucătorii veniţi de la prima echipă sunt în pregătiri chiar de trei luni de zile. Sistemul competiţional este departe de cel ideal, în sensul că grupele nu au fost bine alcătuite”

Referitor la obiectivul propus, bănăţenii îşi doresc un parcurs lung.

“Sezonul acesta, vrem să ne numărăm printre protagonistele campionatului. Nu cred că vom avea probleme să trecem în faza următoare. Informaţiile despre adversarii noştri nu sunt prea multe, dar le vom aduna de-a lungul întrecerii”

Cristian Bota, antrenorul BC Timişoara U23

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!