Stiri Juniori U20 Masculin

BIBL - A 2-a înfrângere pentru Craiova

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.11.2013

84-78
3-1 Liga Balcanică 2-2

SCM U Craiova a suferit al doilea eșec în actuala ediție a Ligii Balcanice la baschet masculin - ediția 2013/14. Oltenii au cedat pe terenul lui KK Kozuv, în Macedonia, scor 84-78. Partida a fost transmisă în direct la TVR 3.

Formația pregătită de către Milan Nisic a început meciul cu Kovac și Hallik în primii cinci. Cei doi nu fuseseră folosiți în partida de campionat, de la Sibiu. Craiova a rămas mult în urmă pe parcursul primului act, principalele motive fiind lipsa de comunicare și numărul mare de acțiuni individuale asumate de jucători. Astfel, la capătul primei secvențe scorul era de 26-14.

Secvența a 2-a a fost în continuare la disceția amfitrionilor, care au beneficiat de reușitele lui Miladin Petkovic și Igor Mijajlovic, doi foști jucători în primul eșalon baschetbalistic al României. Craiova a beneficiat de mai multe reușite din acțiune ce au purtat semnătura lui Topcov, la jumătatea partidei scorul fiind favorabil macedonenilor cu 44-33.

Repriza a doua părea să consemneze desprinderea la o diferență și mai mare a celor de la Kozuv. Aceștia au continuat să puncteze de la distanță sau semidistanță și ecartul a crescut la 64-47 cu zece minute înainte de finalul confruntării. 

Pe parcursul actului decisiv echipa din Craiova a jucat excelent din punct de vedere ofensiv și cu precădere la finalizare. Oaspeții acestei partide au conectat de la mare distanță și au dat mari emoții formației din Gevgelija. Astfel, cu câteva minute înaintea expirării timpului de joc scorul a devenit 78-76. Cu alte cuvinte oaspeții s-au apropiat la o singură posesie însă nu au reușit mai mult, Kozuv menținându-se la conducere până la epuizarea timpului de joc efectiv.

Igor Mijajlovic a avut 18 puncte, 4 pase decisive, Miladin Pekovic a adăugat 15 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, iar Vladimir Filipovic și Austin Lee Dufault au terminat cu câte 12 puncte fiecare pentru învingători.

De cealaltă parte, Sasha Topcov a avut 16 puncte, Rade Dzambic a adăugat 15 puncte, 5 pase decisive, iar LeVar Seals a terminat cu 13 puncte, 5 recuperări, dar și 5 posesii pierdute pentru Craiova.

În urma acestui rezultat, Craiova are 2-2 la general și se situează pe locul al 3-lea. În schimb, Kozuv are 3-1 la general și ocupă prina poziție în clasament.

12 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    nimic nou....
    Am dat intamplator pe tvr3 pe la sfarsitul primului sfert (nu am vazut sa se fi anuntat transmiterea meciului pe undeva), oricum parca am revazut meciurile trecute.... craiova joaca din talent, fiecare cum il taie capu'. Nu mai zic nimic altceva, urmez sfaturile prietenilor nostri de pe site, am rabdare si astept deciziile intelepte ale stafului nostru...

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      adevar grait-ai
      Este un haos generalizat si lipsa totala de spirit,toata lumea(cred ca pana si soferul autocarului)anesteziata,incapabila de o reactie lucida si inteligenta,tot ceea ce s-ar putea numi realizare derivand exclusiv din talent!Am ratat iarasi o victorie accesibila,dar sincer sa fiu,in afara de castigul de experienta,motiv pentru care ma asteptam sa fie mult folositi si tinerii,nici nu m-ar interesa nimic de la acest BIBL,ramane o competitie strict TURISTICA.Ca atare ,sper din tot sufletul sa dregem busuiocul in campionat,sa ne netezim terenul pentru macar locul 7,fiindca locul 8 nu va conta decat statistic,nimeni neavand altele decat sanse teoretice in fata Asesoftului.
      P.S.Antrenor am avut(si nici Nisic nu e rau,chiar daca poate iar voit se creeaza senzatia ca e un incapabil),dar ne-am batut joc pana acum de tot ce am avut bun,ne-au interesat exclusiv blitz-urile...

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      buzesti
      Nu mai folosi si tu persoana intai ca m-am cam satuarat de opiniile astea... nu ati stiut sa-l pastrati, nu l-ati sustinut suficient.... toate acuzele astea fiind adresate noua, suporterilor.... de parca, daca l-am mai criticat pe Mandic aici, pe buna dreptate in opinia mea, noi, suporterii, l-am facut sa demisioneze...

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      completare
      acum vad ca nu mai putem zice nimic de maric si topchov....

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      @alb&albastru
      Alooo?Cred ca nu mie mi-era adresat comentariul tau,nu am facut niciodata vreun repros suporterilor,respectiv nu suporterii l-au demis pe Mandic,daca tu asta ai inteles esti in eroare,iar daca nu intelegi mai intai intreaba!Mai mult decat atat,cand cineva p-aici ne-a luat la rost ca vezi Doamne numai el pricepe sportul asta iar noi decat ne permitem comentarii aspre,i-am spus foarte clar ca suporterii pot spune orice,pe cand cei aflati in treaba(si platiti boiereste si din banii fanilor) au o singura menire,sa performeze,nu sa comenteze.Sper ca ne-am lamurit acum.

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      alo...da
      eram lamurit dinainte... mie nu prea imi plac blitzurile

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      ....
      scuze ca te-am folosit pe post de sa

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      in regula
      Ma bucur pentru tine ca nu-ti plac "iepele" si implicit nici "ochelarii de cal"...

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Corect
    Nu formam o ECHIPA!
    Fiecare joaca pentru el!
    In aparare nu ne ajutam intre noi,in atac jucam la 'ce-o iesii''!...nimic.....revenirea din sfertul 4 a venit ca urmare a relaxarii macedonenilor,nicidecum ca ne-am revenit noi!
    Ne trebuie un ANTRENOR!

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Ati
      avut unul...

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Adi Micinic :

    alb&albastru
    Toate transmisiunile sunt anunțate aici:

    http://www.totalbaschet.ro/programTV

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM "U" Craiova alb&albastru:

      multumesc
      recunosc, am uitat sa verific aici...

      cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!