Stiri Juniori U20 Masculin

BIBL - SCM U Craiova nu se regăsește și pierde cu KB Peja

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.12.2013

80-65

SCM U Craiova a suferit cea de-a patra înfrângere în Liga Balcanică, în fața kosovarilor de la KB Peja, cu scorul de 80-65.

Gazdele de la Peja au început partida în forță și au reușit imediat un parțial de 5-0. Primul puncte pentru formația noastră a fost adus de Bogdan Popescu care a transformat o liberă. Kosovarii au avut apoi inițiativa pe parcursul întregului act inaugural. Oltenii nu s-au putut apropia la o distanță mai mică de două posesii. Scorul după 10 minute de joc a fost 19-12 și a fost stabilit de ReinarHallik care a marcat de la distanță. KB Peja a început în forță și sfertul secund și după două minute s-au distanțat la 15 puncte, scor 29-14. Craiovenii s-au chinuit realmente să stea aproape de echipa din Kosovo. Echipa lui Milan Nisic a fost mereu ținută la distanță de către kosovari care ua practicat un joc elaborat, atât cu puncte ușoare cât și cu aruncări de la mare distanță. În ultimul minut de joc Craiova putea reveni în joc însă Mirko Kovac a ratat de două ori de la 3 puncte însă Travis Bureau a mai spălat din păcatele sârbului cu un three point play. Astfel scorul pauzei a fost 41-28 în favoarea echipei gazdă.

Nici sfertul trei nu a adus schimbarea în jocul oltenilor, pe care toată lumea din România o aștepta. Și cea de-a treia perioadă de joc a fost câștigată de echipa gazdă, la o diferență de 6 puncte. Acest lucru aproape le-a securizat victoria. Înaintea actului decisiv KB Peja avea un avans de 19 puncte, scor 65-46. Ultimul act al meciului a fost jucat doar pentru că oltenii nu au putut arunca prosopul pe parchet precum la box. Kosovarii s-au distanțat și la mai mult de 20 de puncte. Pe final însă Craiova a reușit să reducă puțin din handicap. Scorul final al partidei a fost 80-65.

Cel mai bun jucător al partidei a fost fundașul gazdelor Samir Shaptahovic, care a terminat meciul cu 24 de puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive pentru un indice al eficienței de 24.

De la Craiova, Travis Bureau a fost singurul om care s-a remarcat. Americanul a izbutit 19 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

SCM U Craiova a ajuns la un record de 2-4 și se află pe locul 7 în Liga Balcanică, în timp ce KB Peja a reușit abia prima victorie stagională și se află pe ultima poziție cu un record de 1-4.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    Penibil
    Vedetele echipei SCM au luptat din greu impotriva mai mult titratilor anonimi din Kosovo dar sub presiunea tribunei si a arbitrilor am fost ingenunchiati :)))) asta era doar o parte dintr-o poveste SF pentru ca realitatea este crunta si arata neputinta si haosul instalat la aceasta echipa. Poate sa vina antrenor si Obradovic ca nu poate sa scoata mai mult de la acesti fanfaroni, Asteptam cu interes urmatoarele umilinte si pauza de iarna sa-si mai traga si baietii astia sufletul...ca e greu si pentru ei sa ia bataie constant la 15-20 de puncte

    cu 10 ani în urmă (04.12.2013) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    nu e SF
    Este doar SCM Travel Agency,sejururi de neuitat pe banii fraierilor.Un burek cu carne,garcon!

    cu 10 ani în urmă (04.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!