Stiri Juniori U20 Masculin

Bogdan Țîbârnă și-a prelungit înțelegerea cu SCM U Craiova

Bogdan Țîbârnă și-a prelungit înțelegerea cu SCM U Craiova

SCM U Craiova și Bogdan Țîbârnă au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii și pentru sezonul competițional 2021/2022. Pivotul român se va afla pentru al 3-lea sezon consecutvi în echipamentul echipei din Bănie.

Ajuns la 30 de ani, Țîbârnă măsoară 2.10 metri și este un jucător de poziția 5.

În stagiunea precedentă, Bogdan Țîbârnă a bifat 27 de prezențe în LNBM cu o medie de 13.2 minute pe meci. El a acumulat cifre statistice de 2.9 puncte, 2.2 recuperări și 4.6 la eficiență, cu un procentaj remarcabil de 67.8% de la 2 puncte.

În sezonul 2020/2021, Bogdan a trecut de 300 de meciuri jucate pe prima scenă a baschetului românesc. El are medii în carieră de 5.0 puncte și 2.1 recuperări pentru 6.1 la eficiență.

În cariea sa, Bogdan Țîbârnă a mai jucat la CS Otopeni, CSA Steaua Turabo și CSM CSU Oradea.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!