Stiri Juniori U20 Masculin

Bogdan Ţibîrnă - Coeficient de 49 de unităţi la eficienţă, în Liga a II-a

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.03.2013

Foto: Andor Marton

CSM LPS Oradea a obţinut sâmbătă primul succes la turneul semifinal din Liga a II-a. Gruparea antrenată de Alin Cureş şi Călin Pop a învins cu 94-62 pe Rapid Bucureşti, scor pe sferturi 21-24, 29-10, 22-11, 22-17.

Gruparea bihoreană a beneficiat de aportul lui Bogdan Ţîbîrnă, sportivul alărutându-se colegilor săi abia în cursul dimineţii de azi. Ţîbîrnă a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei învingătoare, terminând jocul cu 22 de puncte, 26 de recuperări, 4 pase decisive, 4 capace şi o minge câştigată pentru 49 de unităţi la eficienţă.

Cu toate acestea Bogdan nu a fost principalul macator al formaţiei sale, Sergiu Pop contribuind cu 24 de puncte şi 9 recuperări, în timp ce Andrei Ciordaş a avut şi el 22 de puncte marcate respectiv 6 recuperări. Trebuie menţionată totuşi calitatea modestă a partidei, bihorenii având 33 de mingi pierdute faţă de doar 14 ale adversarilor, în timp ce raportul recuperărilor a fost net superior bihorenilor, 65-25.

Pentru a se califica la Turneul Final, CSM LPS Oradea are nevoie de o victorie în partida susţinută duminică dimineaţă, cu gazdele evenimentului, SCM "U" Craiova.

4 comentarii la aceasta stire:
  • weslei :

    felicitari
    nici la seniori nu e primul marcator dar e constant asa ca din partea mea numai de bine .Vezi ca e Clapon la Craiova dute si strangei mana.-CE ZICI MERITA?

    cu 11 ani în urmă (16.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Contestatie
    Pai si Rapid nu a depus contestatie ? Vezi cazul Craiova vs. Steaua .

    cu 11 ani în urmă (17.03.2013) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @Agelu
    Este vorba de Liga a 2-a. Fostii juniori Republicani. Meciul Craiova Steaua s-a jucat in Liga 1 (fosta divizie B).

    cu 11 ani în urmă (17.03.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Agelu :

    Multumesc
    Intrebarea era retorica. Am vrut sa subliniez logica particulara pe alocuri a regulamentelor.

    cu 11 ani în urmă (17.03.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!