Stiri Juniori U20 Masculin

Campli Basket cedează pe terenul celor de la Tolentino

Silviu Isailă

Silviu Isailă
09.11.2014

Campli Basket, echipa la care evoluează românul Vladimir Mihai, a cedat pe terenul celor de la Basket Tolentino, scor 77-69. Partida a contat pentru etapa a 6-a a Diviziei C, Grupa F din Italia.

Primul sfert a fost unul decent, gazdele impunându-se cu scorul de 19-16. În sfertul secund, Tolentino s-a desprins pe tabela de marcaj, intrând la cabine cu un avantaj de 17 puncte, scor 46-29.

După pauza, oaspeții au intrat în forță pe teren, reușind să reducă din avantaj, scor 59-50 cu 10 minute rămase din meci. Sfertul patru a fost unul bun pentru Campli. Cu trei minute rămase de joc, scorul era 62-60, atacul aparținând gazdelor, care obțin un fault la Vladimir Mihai, acesta susținând că nu a faultat. La scorul de 70-64, românul nostru face intercepție, însă arbitrii fluieră fault, acesta fiind nevoit să părăsească terenul cu 5 greșeli personale. Așadar Basket Tolentino se impune pe teren propriu cu scorul de 77-69.

Vladimir Mihai a evoluat 17 minute, reușind 6 puncte (2/4 de la trei puncte). Acesta  a oferit o declarație pentru site-ul nostru:

Îmi pare nespus de rău, ar fi fost o victorie importantă pentru noi. Aveam un moral bun, veneam după 2 victorii. O să ne antrenăm mai bine în săptămâna care urmează și sper ca la sfârșitul săptămânii să ieșim învingători din meciul ce urmează.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!