Stiri Juniori U20 Masculin

Casian Todorov: “Echipa a mers destul de bine”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.03.2013

Casian Todorov

BC Timişoara s-a calificat la Turneul Final al Ligii a II-a la Baschet masculin. În seria disputată la Piteşti, echipa bănăţeană a câştigat de două ori şi a fost învinsă o singură dată. Echipa antrenată de Bota Cristian a trecut de BCM U Piteşti şi CS Farul Constanţa şi a fost învinsă de CSU Ploieşti.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Casian Todorov, conducătorul de joc al celor de la BC Timişoara, a vorbit despre calificarea formaţiei bănăţene la Turneul Final.

A fost un turneu în care fiecare echipă a urmărit să se califice mai departe la turneul final, astfel competiţia fost una mare. Echipa a mers destul de bine, dar mai avem de perfecţionat câte ceva în timpul rămas până la turneul final unde trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere. La turneul final atât eu cât şi colegii mei dorim să ocupăm un loc cât mai bun. Puteam termina pe prima poziţie în grupă, dar cei de la Ploieşti au avut o zi mai bună ca noi şi ne-au învins. 

foto: Arhivă personală

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!