Stiri Juniori U20 Masculin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda cu numărul 22

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda cu numărul 22

Câțiva baschetbaliști români au avut meciuri reușite în cadrul etapei a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Unul dintre veteranii campionatului a fost aproape de un joc perfect în privința triplelor.

Iată care au fost cele mai bune prestații ale autohtonilor, în opinia site-ului nostru:

Robert Schipor (SCM Timișoara)

Din primăvara anului trecut nu s-a aflat Schipor în double digits într-un meci din Liga Națională. De data aceasta, a contribuit cu 14 puncte, 2 recuperări, 2 intercepții și un capac în 27 de minute pe terenul lui CS Vâlcea, fiind principalul marcator al bănățenilor în primul eșec după aproape două luni în campionat. Cifrele i-au adus un index de 17 unități la eficiență, după 4/5 din acțiune și 3/3 la linia liberelor.

Radu Vîrnă (CS Vâlcea 1924)

În acea partidă din Zăvoi și-a făcut simțită prezența și Radu Vîrnă prin cele 16 puncte, 7 recuperări, 5 assist-uri și 5 mingi pierdute pentru CS Vâlcea. Din playoff-ul sezonului 2021/2022 nu a avut Vîrnă un index de măcar 20 de unități la eficiență, jocul de acum cu Timișoara aducându-i +20 la acest capitol, după 7/11 din acțiune în cele 20 de minute petrecute pe parchet.

Vlad Corpodean (CSM Petrolul Ploiești)

Corpodean s-a aflat foarte aproape de un meci perfect la nivelul aruncărilor, după ce a ratat o singură încercare. Experimentatul baschetbalist de la CSM Petrolul a avut 20 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă în 31 de minute contra lui CSM Galați, iar la eficiență a stat cu +24. Prestația lui din spatele arcului de cerc a atras atenția (6/7), iar la libere n-a greșit (2/2).

Alin Borșa (CSM Târgu Mureș)

În ciuda înfrângerii suferite în fața Coronei Brașov, Borșa a fost unul dintre cei mai eficienți jucători de pe parchet. Depășit la acest capitol din lotul lui CSM Târgu Mureș doar de Person, românul a terminat cu 23 de unități la eficiență. În cele 36 de minute pe parchet, Borșa a stat cu 14 puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții, 5/8 din acțiune și 3/3 la linia de fault.

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Pivotul campioanei en-titre n-a fost departe de double-double la malul Mării Negre. Cățe a totalizat 14 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție în 25 de minute, perioadă pe care a încheiat-o cu +22 la eficiență. El a avut doar două ratări pe parcursul întâlnirii, ambele din acțiune, zonă în care a stat cu 6/8, iar la libere a încheiat cu 2/2.

*foto: Kádár Csongor Krisztián / Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!