Stiri Juniori U20 Masculin

Craiova, a treia echipă fără înfrângere din Semifinale

Costin Marinescu

Costin Marinescu
17.03.2013

În ciuda celor 29 puncte și 20 recuperări, Bogdan Țibîrnă nu a putut ajuta pe LPS Bihorul Oradea să învingă SCM U Craiova pentru a se califica la Turneul Final al Ligii a II-a masculin.

Craiovenii s-au impus cu 80 - 66 și au terminat seria a III pe prima poziție, fără înfrângere. Bihorenii s-au clasat pe poziția a treia și vor juca la turneul final al Grupei Valorice B.

Mihai Gavrilă a marcat 23 puncte și a recuperat 7 mingi pentru Craiova. Marius Ciotlăuș a avut 21 puncte și 9 recuperări, iar Cătălin Petrișor a terminat cu 8 puncte și 7 pase decisive.

Sergiu Pop a reușit să înscrie 10 puncte și să recupereze 17 mingi, a doua performanță ca valoare pentru Oradea după cea a lui Țibîrnă. Andrei Ciordas a avut 15 puncte, iar Tebies 11.

Orădenii au rulat doar 7 jucători, în timp ce Craiova a introdus pe teren tot lotul avut la dispoziție.

Bihorenii au avut 55 recuperări, față de 34 ale oltenilor, dar au pierdut 32 de posesii, cu 19 mai multe decât adversarii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!