Stiri Juniori U20 Masculin

Cristian Achim: „Singurul lucru pe care pot să-l trec la realizări pozitive este victoria”

Cristian Achim: „Singurul lucru pe care pot să-l trec la realizări pozitive este victoria”

CSM CSU Oradea a bifat a 23-a victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin, după 85-76 pe teren propriu împotriva lui SCM U Craiova în încheierea etapei a 27-a. Orădenii încheie prin acest rezultat fără înfrângere sezonul regulat în meciurile de acasă.

Cristian Achim a avut câteva declarații la final pentru site-ul echipei orădene, antrenorul nefiind mulțumit de prestația echipei sale și consideră că victoria este singurul aspect pozitiv din acest duel cu Craiova:

„Doresc să felicit Craiova pentru prestația din această partidă. A avut momente în care consider că a practicat un baschet de înaltă calitate. Posibil să fi fost una dintre cele mai bune prestații din ultima perioadă pentru această echipă.

În ceea ce ne privește singurul lucru pe care pot să-l trec la realizări pozitive este victoria. Atât și nimic altceva. Dacă vom continua să jucăm așa este foarte clar că nu ne vom atinge obiectivul. Nu e posibil să te prezinți așa cum am făcut-o noi și să ai pretenții la ceva serios. Îmi pare rău să o spun, dar este realitatea.”

CSM Oradea încheie sezonul regulat pe 7 aprilie în BTarena, în duelul decisiv pentru primul loc înaintea playoff-ului cu cei de la U-BT Cluj. În meciul tur, bihorenii au câștigat la o diferență de opt puncte.

*foto: Facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Eu
    Cred ca acest tip de declaratie are drept unic scop tinerea "in priza" a jucatorilor proprii, sa nu se relaxeze prea curand acum ca au o serie asa de lunga de victorii si exista riscul cel putin psihologic vorbind.

    Intr-adevar Oradea are probleme in imediata apropiere a inelului unde Ogden nu face fata unor pivoti puternici. Atat doar ca pe partea ofensiva treaba se compenseaza din plin cu mana pe care o are de la semidistanta plus sustinerea pe care o face excelent Tarolis la partea de recuperare atat ofensiva (+inscriere puncte) cat si defensiva.

    cu 1 an în urmă (02.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!