Stiri Juniori U20 Masculin

CS Dinamo București a câștigat Turneul Final U16

CS Dinamo București a câștigat Turneul Final U16

Marți, 15 septembrie, seria a doua a turneelor finale din Parcul Municipal Vest Ploiești s-a încheiat cu finala U16 masculin. Aceasta a adus față în față două echipe din Capitală: CS Dinamo CSS 6 București și ABC Laguna București.

În zilele precedente, CS Dinamo București le-a învins pe CSS Nr. 4 București (77-39) și pe U-BT Cluj-Napoca (92-62), în timp ce ABC Laguna Sharks a trecut de CS Otopeni (54-35) și de ABC Leii București (56-48).

Primele minute ale finalei au fost sărace în reușite. Niciuna dintre cele două tabere nu a preluat inițiativa, iar tabela a rămas multă vreme nemișcată. Treptat, Laguna a început să își impună ritmul și a reușit să se distanțeze la mai mult de zece puncte. Însă, adversarii nu au renunțat la luptă, au făcut un parțial bun și la finalul primului sfert diferența mai era de doar cinci puncte: 16-11.

În actul secund, adversarele au mers cap la cap, oferind un joc plăcut. Baschetbaliștii de la Dinamo au evoluat mult mai bine și au preluat conducerea, profitând de numeroasele contraatacuri permise de către adversari. Astfel, la pauză, scorul era 31 la 22 pentru echipa alb-roșie.

După „revenirea de la vestiare”, dinamoviștii s-au apărat excelent și s-au distanțat decisiv. Jucătorii de la Laguna nu au găsit soluții nici în ofensivă, nici în defensivă, iar adversarii au profitat de acest aspect. Dinamo a controlat ultimele două sferturi și s-a impus cu 56-36, câștigând titlul național.

*foto: Alina Cojocaru/Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!