Stiri Juniori U20 Masculin

CSA Steaua București e la un pas de câștigarea seriei cu Laguna București

CSA Steaua București e la un pas de câștigarea seriei cu Laguna București

Astăzi, 1 mai, CSA Steaua București a primit vizita lui ABC Laguna București în meciul al doilea al seriei de play-out pentru locurile 15-18. După ce s-a impus în prima partidă, trupa militară a făcut un joc mai bun și a obținut o nouă victorie: 73-55

CSA Steaua București: James Farr, Branislav Vujadinovic, Titus Nicoară, Karlo Vragovic, Vlad Negoițescu

ABC Laguna București: Trevor Blondin, Vasile Odagiu, Radu Paliciuc, Aleksandre Phevadze, Andrei Stoian

Spre deosebire de prima confruntare în care Laguna a condus o bună parte din timp, de această dată Steaua a controlat jocul și a evoluat mai bine, în special în a doua repriză. Roș-albaștrii au câștigat actul inaugural cu 22 la 17 și, la pauză, conduceau cu 38 la 29.

După revenirea de la vestiare, oaspeții nu au reușit să le pună probleme gazdelor, iar acestea și-au mărit avantajul și mai mult. În actul decisiv nimic nu s-a mai putut schimba, iar CSA Steaua București a câștigat cu 73 la 55 și este la un pas de salvarea de la retrogradare.

Cei mai buni jucători ai învingătoarei au fost Branislav Vujadinovic (22 de puncte, 5 recuperări, 5 pase decisive), James Farr (11 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții, 2 capace) și Robin Mandisodza (11 puncte).

De partea cealaltă, s-au remarcat Trevor Blondin (15 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive), Radu Paliciuc (11 puncte, 4 pase decisive, 3 intercepții) și Aleksandre Phevadze (11 puncte, 7 recuperări).

Scorul în această serie este 2 la 0 pentru roș-albaștri, iar meciul următor va avea loc vineri, 5 mai, la Arena de Baschet. Steaua București are șansa de a închide seria și de a lupta pentru locurile 15-16.

*foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!