Stiri Juniori U20 Masculin

CSM Oradea câștigă la Craiova

Marius Petri

Marius Petri
14.12.2013

Universitatea CSM Oradea a reușit să învingă în deplasare formația SCM CSȘ Craiova în cadrul unui meci desfășurat astăzi și care contează pentru etapa a XII-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Bihorencele s-au impus cu scorul de 83-70 (18-15, 30-20, 13-18, 22-17) la capătul unui meci pe care l-au dominat. 

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost L'Oreal Price, autoare a 29 de puncte, 11 recuperări și 5 pase decisive. Din tabăra echipei oaspete s-au mai remarcat Ceciley Johnson, cu 13 puncte, 10 recuperări și 3 assist-uri, și Ruxandra Chis, care a marcat 14 puncte și a recuperat 4 mingi.

De partea cealaltă, Craiova a punctat în principal prin Irina Borș, care a reușit 26 de puncte, 5 puncte și 5 assist-uri. De la gazde au mai avut evoluții bune Raluca Matei, cu 11 puncte și 16 recuperări, și Andreea Olteanu (13 puncte, 10 recuperări).

Vom reveni cu mai multe detalii. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!