Stiri Juniori U20 Masculin

CSM Oradea debutează cu victorie în Liga a II-a

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
12.11.2012

Luni dupămasă, la Sala Sporturilor "Horia Demian" a avut loc confruntarea dintre "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca şi CSM Oradea contând pentru prima etapă a Ligii II. Orădenii antrenaţi de Alin Cureş s-au impus cu scorul de 79-59 (23-12, 20-15, 18-14, 18-18) într-un joc pe care l-au controlat în totalitate, exceptând primele minute.

Sub privirile lui Niksa Bavcevic şi Bobo Pintea, tinerii sportivi clujeni nu au putut face faţă fizic adversarilor. În vârstă de 16 ani, Dragoş Gheorghe a fost principalul marcator al gazdelor cu 15 puncte. Alături de Gheorghe, de la prima echipă au mai evoluat Pop şi Pogăcean, Kuti absentând. Pentru bihoreni Sergiu Pop a înscris 25 de puncte, cele mai multe, fiind urmat de Ciordaş, autor a 13 puncte.

Aşadar Oradea obţine victoria la debut, în timp ce clujenii înregistrează un eşec pe teren propriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!